Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 8 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Happiness

Descriere

As Livia tells her sons about their role in her Mission, the truth behind her part in Marcellus’ death threatens to come out.

10 comentarii

 • Salutare, guest
 • Am cautat pe Google continuarea (ce consemneaza istoria ca s-a intamplat). Pe scurt......Drusus moare in lupta, Tiberius ajunge Imperator (imparat) al Imperiului Roman. A fost unul dintre cei mai mari, mai buni, mai echilibrati Imparati din cati a avut Imperiul. Istoria nu consemneaza ca acesta ar fi avut probleme mentale, cum a avut, de exemplu, Caligula! Asa ca...comportamentul autistic si uciderea prostituatei, din serial, sunt simple fantezii! 
  • Mai citeste...avea probleme mari de tot si pe linia asta au culminat Caligula care a fost fiul lui Drusus si Nero care era nepotul (fiul lui  Iulia Agrippina, fiica lui Germanicus și sora lui Caligula).Tiberius a fost casatorit pana la urma cu Iulia fica lui Augustus care a ajuns la o desfranare notorie in epoca  si a fost exilata de tatal ei (Augustus) .In ultimii ani de viata Tiberius s-a retras pe insula Capri si s-a dedat la un desfrau de neimaginat.Se spune ca invata sugarii sa inoate in piscinele de atunci si sa-i faca felatie...mai citeste 
   • Am comis o gresala.Claudius a fost fiul lui Drusus al 4 lea imparat al Romei. Caligula a fost nepotul lui Drusus.
  • Per total sunt destul de multe incongruente in serial dar de multe ori asa se intampla cu filmele care urmaresc sa rescrie rolul femeilor in istorie. Da, este interesant din unele puncte de vedere (costume, peisaje, etc), dar nu este un documentar si nici o lectie de istorie. Luati-l ca ... un exercitiu de imaginatie!
 • SERIAL BUN , MI A FACUT PLACERE SA REVAD ROMA ANTICA , A PRO POS DE SERIALUL ROMA.BINE JUCAT , ACTORI ASEMANATORI PERSONAJELOR REALE , SPER SA EXISTE CONTINUARE .
 • https://en.wikipedia.org/wiki/Livia Un serial super frumos despre o femeie foarte puternica pentru acea vreme, sa nu uitam ce rol aveau femeile in imperiul Roman! a fost zeificata ! ceva cam rar la romani in privința femeilor...Poate fi comparata cu Ecaterina de Medici la o distanta de peste 1500 de ani ! Actrița joaca excelent rolul si serialul nu este deloc low budget daca analizam la rece !Merita un al doilea sezon lejer sa nu zic ca ar putea fi întins pe mai multe având in vedere ca a trăit 87 de ani ...