Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
4 Sezonul 9 Episodul
SUBTITRARE ENGLEZĂ

Hip To Be Square

Data2019-11-29

Descriere

In an effort to stay connected, Katie and Greg look into activities that they can enjoy as a couple. Meanwhile, Anna-Kat has her own hurdles to overcome when Franklin shines at square dancing and she fails miserably. Plus, Tripp struggles with the idea of Taylor going away to college.

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • Va rugam sa ne anuntați cand aveți o soluție. Pe IPhone nu funcționează nicio sursa in afara de mixdrop. Funcționează e mult spus. Se oprește vizionarea la fiecare 15 secunde. 
    • Admin
      Asteptam inregistrarea de la @Brotacloantza , sa o putem trimite mai departe. Sursele video nu ne apartin si nu tine de noi aceste rezolvari.
  • Buna, Ajutati-ma va rog cu un sfat sau cu o solutie. Eu intru pe site dupa un iphone iar in acest moment, singurul player care merge accesat este mixdrop (nu la episodul asta dar in fine). Pe celelalte playere se maredte imaginea incat nici butonul de play nu mai e vizibil. Nici nu vorbesc despre skip this ad sau altceva. Ce pot face in situatia aceasta? Efectiv nu mai pot vedea nimic de pe telefon (repet, cu exceptia mixdrop)- ma gandesc la seriale mai vechi. Va multumesc