Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 4 Episodul
SUBTITRARE ENGLEZĂ

It Takes a Village

Descriere

McCall investigates a community activist’s staged suicide and uncovers a connection between his murder and his protests over local real estate development. Also, Delilah’s driving lessons lead McCall and Aunt Vi to teach her an even bigger lesson regarding personal accountability.

Daca intampinati in continuare probleme cu afisarea subtitrarii pe sursa Netu.tv, va rugam sa ne scrieti pe e-mail la contact@filmeserialeonline.org .

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Bun am urmarit serialu pana la acest episod si o-sa va spun ce parere am,  Mereu in fiecare episod se concentreaza pe populatia de negri, ca ei sunt cei mai importanți ca au drame mai misto si ca albi sunt mereu de vina de saracia si necazurile care le au negri, cam asta ne arata serialu  The Equalizer  multa propaganda BML.
    • Comicul situatiei este ca in America in prezent nu mai sunt negri puri ci corcituri, fiecare om de "culoare" este o incrucisare sau mai multe intre negri si albi. Pana si figurile promovate sunt negri cu trasaturi de albi. Nu inteleg de ce aceste corcituri isi denigreaza unul dintre partenerii care i-au creat respectiv albii si se incapataneaza sa promoveze numai cealalta jumatate a lor.
      • Dromihete raspunsu e simplu e de vina organizaţia Black Lives Matter  fie ca sunt  negri sau corcituri sunt niste rasisti cu multa ura fata de albi si vin cu  motive de kakat sa urască pe albi, tot cei de la BLM fac propaganda la greu in filme in seriale in reclame sa alimenteze ura intentionat ca toti negri din lume sa urască albi, deza ce-i din organizaţia BLM s-au pus pe treaba au construit un oras mic in care albi sunt interzisi, iar anumiti producatori de filme care sunt si ei membri afliliati ai organizaţia Black Lives Matter au facut niste filme asa zis biografice care au de fapt rol sa alimenteze ura la greu fata de albi si va spun doua exemple de filme, Harriet, The United States vs. Billie Holiday, faza naspa ca albi nu se pot apara daca sunt atacati de acesti idioti de la BLM  pentru ca in  moment dat ce te ataca unu de la BLM fie verbal sau fizic si tu albu te aperi ca orice om normal pe lumea asta esti  acuzat de rasism de intreaga comunitate BLM, cam asa sta treaba cu cei la BLM.