Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 6 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

John Returns

Descriere

After defeating Ahmad Khan and The Horde, John returns to Moscow. Due to his accomplishments, he begins to receive letters from foreign monarchs. They offer their daughters in marriage to the son of John. The choice falls on the daughter of Stephen, ruler of Moldavia. Sophia does not like the proud and self-willed girl. Stephen hopes that this alliance will strengthen the relations between Moscow.

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • Pânā la momentul cu Stefan,poate a fost OK.Apoi este doar o aberatie bolsevica.Daca nu ERA Stefan SA infranga polonezii,poate Rusia SE numea Polonia azi.SE induce ideea ca Moldova ar fi infratita cu Rusia.Jenant.Refuz SA Mai urmaresc.S-a dovedit pana la urma ca acest serial nu este decat Propaganda ruseasca ieftina.
  • Frumos si interesant  film , dar penibilitatea aia cu Stefan cel Mare e greu de inghitit.drept dovada ca le-a cam stat in gat si lor si tatarilor, chiar si turcilor.Fara sa fiu nationalist imbecil!
  • Povestea sectei nu este redata in film in mod real.Stefan cel Mare nu a venit la Moscova cu fiica sa, iar sectantii au fost invitati la Moscova de insusi Ivan Vasilievici.
    • vad ca multe nu sunt reale in privinta Tarinei Olena si romanilor. Dar cumva trebuie justificata moartea ei "din necesitate " si a fiului ei lasat sa moara de foame si frig in inchisoare.
      • "Tarina"? Cneaghina Olena. La acel moment Rusia ca stat unitar nu exista, inca. Nici titulatura de Tar (adica Imparat, derivata din latinescul Caesar).