Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 5 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

KMFORGET

Descriere

At the Farm, Harry is still suspicious of Alex and Ryan, and he’s determined to learn more about their plan, while Leon is recruited for a special assignment by Owen. Meanwhile, in the future, Alex continues to run from the terrorists but faces her toughest challenge yet when the terrorists corner her.

Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Netu.tv nu functioneaza. Pur si simplu nu vrea sa-mi deschida episodul .. apare o imagine neagra si atat. Asta patesc de cateva episoade. Sper sa puteti rezolva problema :)
    • Admin
      Nu este de la noi , site-ul Netu.tv nu are nicio treaba cu site-ul nostru.Este strict problema lor , in momentul asta probabil sunt atacati sub forma de , ddos si este inaccesibil site-ul , evident ca si video-urile la mod general sunt nefunctionale.Incercati sa urmariti pe RapidVideo sau Openload , doar atat puteti sa faceti.