Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 8 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Last Temptation of Midnight

Loading...
Data2017-09-11

Descriere

A faceless supernatural makes a pilgrimage to Midnight to usher in the arrival of a demon from the veil to Hell – the same demon that has been plaguing Fiji. Meanwhile, the Midnighters struggle to fight the effects of the veil to Hell opening in their town, especially Lem and the Rev, whose hunger increases to dangerous levels. Olivia and Bobo make plans of their own to protect the town. Elsewhere, Creek struggles in the face of great loss as Manfred confronts his constant self-medicating.

Loading...

6 comentarii

 • Salutare, guest
 • Este ip-ul meu de acasa, stabil, bineinteles, nu folosesc nimic inafara conexiunii mele de internet! Multumesc pentru raspunsurile rapide! Cu RapidVideo nu aveam niciun fel de probleme, desi poate ca merita sa mentionez ca traiesc in Olanda! Urmaresc multe seriale de pe site-ul acesta, pentru ca sunt romanca! Site-ul este grozav, filmele actualizate, totul a fost perfect pana sa se inchida RapidVideo!
  • Admin
   O sa-l trimitem mai departe si sa speram ca o sa-l excluda. O sa va anuntam imediat ce primim un raspuns sa ne confirmati ca a functionat sau nu.
 • Ce pacat ca s-a inchis RapidVideo! Pentru mine era cel mai bun, Openload se opreste tot timpul, pana vad un episod ma enervez la culme! Netu tv e blocat, nu stiu de ce! Si asta in toate browserele! E absolut frustrant!
  • Admin
   Pentru toata lumea eram mai bun , fara nicio exceptie. Daca ne luam dupa ip-ul dumnevoastra , cel mai probabil este blocat de cloudflare-ul celor de la Netu. Incercati sa accesati : http://hqq.tv si sa ne spuneti ce mesaj apare. O sa avem pe viitor in afara de aceste doua surse , inca una sau poate chiar doua in plus .
   • apare o eroare :Error 1020 Ray ID: 52ad25541c21c771 • 2019-10-24 15:57:19 UTC Access denied! Si intr-adevar, e vorba de cloudflare! Ce-as putea sa fac? Openload este ingrozitor!
   • Admin
    Este cumva ip-ul dumnevoastra stabil ? Conexiunea este de acasa sau folositi vreun server ?