Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
12 Sezonul 12 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

My Next Life

Descriere

A patient from Meredith’s very first surgery as an Intern is readmitted to Grey Sloan Memorial with a new aneurysm, and Amelia takes her case. Meanwhile, Maggie suspects that Richard knows about her relationship with Andrew, and Arizona debates dating again.

11 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   Doar pe sursa Netu.tv si nu stim daca este acest lucru permanante sau doar se testeaza. Alta sursa nu ati incercat sau nu va place ? Din cele mentionate mai jos (Jetload / Mixdrop sau Videomega) . Poate reusiti sa ne raspunde si la acest lucru.
  • Admin
   Puteti sa folositi extensii de tip adblock , sau sa alegeti alta sursa de vizionare. Dar nu vedme cum v-ar putea deranja pe parcusul vizionarii episodului. Acele reclamele dispar in momentul in care faceti ecranul mare.
 • Îmi tot apar reclame (ex. : Ești câștigătorul unui premiu!). Puteți să faceți ceva și sa nu mai apară? Va rog! Urmăresc grey's anatomy și nu îmi plac aceste reclame.
  • Admin
   Buna seara! Acele reclamele le-am observat si noi si apar pe sursa Netu.tv , dar doar cand sunteti modul de window , daca intrati in modul full screen cum ar fi normal sa vizionati nu apar. Reclamele pot fi inchise oricum , aveti un buton de X la fiecare reclama. ( Exemplu imagine : http://prntscr.com/sxd5g1 ) Nici noua nu ne plac , dar nu este ceva ce putem contrala. Puteti oricand daca acesta este modul dumnevoastra de vizionare sa alegeti sursa Jetload , Mixdrop sau Videomega.