Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

No One Will Get Hurt (1)

Descriere

When new Mossad recruits are plunged into a harrowing chase on their first day, psychologist Abigail worries course commander Yona has gone too far.

12 comentarii

  • Salutare, guest
    • Buna seara ! Retail se poate doar cand o sa se redifuzeze. Asteptam sa fie tradus in mod voluntar si credem ca va fi tradus in viitor de cineva, dar momentan are alte seriale in lucru.
  • Buna seara. Ce eroare poate fi aceasta: No compatible source was found for this media.Incerc sa testez cum ar merge un linux pe desktopul meu pe care am vindows 10 si pe care urmaresc serialele de pe site-ul dvs. Nu este instalat inca, este rulat de pe un stick bootabil, Ubuntu. Eroarea apare si pe netu si pe mixdrop, la 2 episoade diferite, fiecare la alt serial, acesta de aici este unul din episoade.
      • da aveti dreptate fsonline. ubuntu dupa instalare pe calculator isi mai face niste updaturi, mai instaleaza niste codecuri, etc. Rulat de pe un stick bootabil este o versiune mai light 
    • instalare codecuri in ubuntu:sudo apt install libdvdnav4 libdvdread4 gstreamer1.0-plugins-bad gstreamer1.0-plugins-ugly libdvd-pkg sudo apt install libdvd-pkgsudo dpkg-reconfigure libdvd-pkgsudo apt install ubuntu-restricted-extras.......in linia de comanda pentru ca unele codecuri sunt non free, propietare.........daca ai laptop....obligatoriusudo add-apt-repository ppa:linrunner/tlpsudo apt-get updatesudo apt-get install tlp tlp-rdwsudo apt updatesudo apt upgrade...totul la linia de comanda si admin sa fie......root in linux!!!tlp-ul aduce normalitate in consumul de energie al pieselor din laptop, coolerele nu mai fac galagie si placa video va functiona flawless. Jos windows! Sus linux! eu prefer mint.....e mai bun ca ubunturi in ziua de azi