Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

One day I will kill you

Descriere

‏With the assassination of the Conqueror Sultan begins the conflicts and intrigues between relatives to take power. Until Prince Bayezid returns to succeed his father’s throne and fights against his brother over the Sultanate.

12 comentarii

  • Salutare, guest
  • ce aiurea mi se pare cand printii, care isi stiu sorta in momentul urcarii pe tron a fratelui, nu stiu si nu au cale de lupta sau de evadare, ar fi trebuit invatati de mici, stiind ca ii asteapta moartea sa fuga sau sa lupte, sa isi puna la adapost familia. Prin filme mereu vezi vreun ratacit prin palat prins si intemnitat...
  • Turcia a avut intre anii 1450 si 1550, 4 sultani care au creat cel mai mare imperiu al acelor vremuri. Toti patru apar in acest serial, personajul principal fiind insa Selim I, unul din cei mai cruzi si mai razboinici sultani, marea sa realizare fiind cucerirea Egiptului si a Siriei. 
    • Daca apare , o punem cu cea mai mare placere. Este un serial pe gustul prof. Luca Octavian care a tradus Hernan, un alt serial istoric.
  • Pare interesant dar folosirea denumirii de Istanbul în loc de Constantinopol este atât de enervantă :)))
    • E adevarat. si eronat in acest serial.. era pe vremea aia numit constantinopol..Istanbul..e un nick name.. care vine din greaca..si inseamna "orasul"