Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
7 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Oracle

SerialEndeavour
Data2019-02-10

Descriere

As Endeavour sees in the new year – 1970 – at an opera house in Venice, a murder on an Oxford towpath speaks to Thursday’s intuition, and convinced he has the man responsible, he vows to bring him to justice. Returning home, Endeavour makes a new acquaintance, and old friendships show signs of strain.
Later, when an exciting new educational television programme appeals for Academic presenters, a contentious college project develops into a fatal battle of the sexes. On investigating, Endeavour and Thursday discover a potential link between the department and a young woman’s troubling premonitions.

9 comentarii

 • Salutare, guest
 • Multumesc,FsOnline!!!!Ma bucur pentru sezonul 7,dar,acum regret ca nu stiu mai multa engleza..Ce sa fac daca sunt atat de"veche"si .."pe vremea mea" se invata franceza si....rusa!!!Dar,ma straduiesc,imi place atat de mult "Endeavour".!!Sper ca va fi si tradus,sa ma bucur cu adevarat de serial!!Inca odata,multumesc f.f.f mult!!Nu exagerez cand afirm ca VOI IMI FACETI VIATA MAI FRUMOASA!!Sa nu radeti de mine,o sa ajungeti si voi la varsta asta!!
 • Multumesc foarte mult pentru Endeavour,și  de fapt ,mulțumesc frumos pentru toate  filmele și serialele!Este oare posibil ca în viitor sa vedem și Midsomer Murders?
  • Admin
   Cererile se fac exlusiv pe e-mail, dar acest serial nu este tradus in intregime si daca ar fi sa-l punem doar cu subtitrare in limba engleza , nu o sa faca cine stie ce vizionari si o sa ne trezim cu el sters pentru inactivitate.
   • Urmaresc serialele numai cu subtitrare in limba engleza.L-am gasit pe alte site-uri dar fara subtitrare si nu il pot urmari.Pe acest site am mai urmarit seriale care nu au subtitrare in limba romana .Eu zic ca daca puteti adauga Midsomer Murders doar cu subtitrare in limba engleza,vor fi destui cei care vor putea sa urmareasca si sa inteleaga ,chiar daca nu va fi tradus in romana.
   • Admin
    Nu promitem nimic , pentru ca inca nu suntem nici macar 50% gata cu adaugatul de surse alternative la seriale. Sunt foarte multe de actualizat si incercam sa onoram cate o cerere asa cum ne permite timpul.