Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Pilot

Descriere

Veronica Sawyer, a seemingly normal teenager braving the politics of high school, struggles to make sense of her path in life and her connection to her „best friends”, the Heathers.

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Buna! Aveti ceva informatii in legatura cu serialul? Adica, s-a intamplat ceva cu el de nu mai apare urmatorul episod? Multumesc anticipat!PS: Asta e site-ul meu favorit pentru vazut seriale! Good job, guys!
    • Admin
      Buna seara ! Din pacate nu o sa apara curand la noi pe site si nici pe alte site-uri de torrente sau de streaming. Singurul loc unde poate fi gasit serialul este hbogo si aveti nevoie de abonament. HBO a investit destul de mult in securitate si se pare ca pana la ora asta nu exista nimeni in lumea asta sa le ripuiasca sursa video. Ghinionul mai mare este pentru americani ca a fost anulat serialul cu totul si este difuzat doar international.Toate aceste lucruri din cauza atacului amarat petrecut intr-un liceu din Parkland, Florida si unde au fost ucise 17 persoane.
      • Multumesc! Am observat si ma bucur ca ati reusit sa il adaugati pe site! Good job, guys, e site-ul meu favorit de filme si seriale!