Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Pilot

Descriere

A police chief who takes in a young child she finds near the site of a mysterious accident who has no memory of what has happened.

14 comentarii

 • Salutare, guest
 • Draga FSOnline si serialul hot zone este SF???ca vad ca pana la urma acest serial este totusi SF (deci nu e ossesia mea!!)
  • Admin
   Draga domnule Sorin , pe imdb asa scrie , asa lasam si noi. Poate reuseste cineva sa explice mai bine.
 • bun! serialul e de sf. Fata are puteri paranormale. Nu inseamna ca daca actiunea nu se petrece in viitor si nu zboara nave nu e de SF. La categoria SF intra o gama mai larga de genuri printre care si paranormalul.
   • Admin
    Se petrece cumva actiunea prin 2220 , zboara navete spatiale , exploreaza spatiul , universuri paralele ? Cum argumentati ca este SF ? Aveti o obsesie cu sf-ul asta si nu este prima data cand lasati comentariu. Genul este drama si mister , poate sa fie thriller. Mai cautati pe imdb si alte site-uri de genul.
   • Științifico-fantasticul este un gen artistic prezent cu precădere în literatură și cinematografie, a cărui temă principală este impactul științei și tehnologiei asupra societății și persoanelor. Serialul asta sa zicem ca s-ar putea incadra la SF insa este mai mult potrivit pentru mistery. Ca tot a venit vorba, la categoria mister (mistery) sunt incadrate foarte multe seriale complet gresit, unele nu au nicio legatura cu misterul iar altele sunt 100% de SF, de exemplu Kitt (continuarea serialului cu masina aia care vorbeste si face diverse) nu are ce sa caute la mistery si mai sunt foarte multe. Daca aveti nevoie de ajutor va pot ajuta sa schimbam/mutam categoirile corect.