Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
2 Sezonul 7 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Resurrection Day

Descriere

Tensions escalate as the Beck brothers become frustrated by the Duttons’ unwillingness to play ball. Jamie looks for a fresh start. Tate gets his first horse.

11 comentarii

  • Salutare, guest
  • Vai de capul lui de serial. Aveau sansa sa faca ceva original, si au ales sa il trimita pe coboyul erou care isi salveaza printesa. Le borasc paine cu salam in freza de la atatea clichee.
    • Mai Cinefil original care ești sau vrei sa fi...nu e prima data când te vad comentând la serialul acesta...apreciez părerea fiecăruia și toată lumea are dreptul la opinie dar totuși tu comentezi tare aiurea și prost!!!ba mosul de Costner te deranjează,ba prea mult feminism,ba multe clișee...ba ba ba...eu înțeleg că te vezi tare cult și învățat pt acest serial dar daca nu îți place nu te mai uita punct!!!lasa-l pt noi ăștia mediocrii și tu uita-te liniștit la Anime,Transformers și Dragon Ball!!!P.S.  Când "mosul" de Costner facea filme la Hollywood și era star international tu nici nu cred că existai!!!așa că un pic de respect!!
    • Solutia este foarte simpla: nu iti place, nu te uiti. Sa arunci cu ura si frustrare gratuit este contraproductiv. 
  • Cel mai Tare episod de pânā acum din tot serialul!!!👌👌👍👍 Wawww!!!😊😎😊 K.Costner e.....   cool tare!🤗🤗🤗   Episod superrrr strong!😎