Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
2 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Salva El Tigre

Descriere

While celebrating his 40th birthday, Félix worries about his associates’ loyalty and confronts Pacho. Walt and his team plan retaliatory kidnappings.

10 comentarii

  • Salutare, guest
      • Nu se deschide, dau clik si nu se intampla nimic, nu porneste. Pe videomega se deschide dar se incarca f greu. Pana acuma tot pe netu.tv am vizionat si a mers f bn. Multumesc.
      • Noi am testat de pe mai multe browsere si se incarca fara nicio problema. Trebuie sa stiti ca Netu se incarca intr-un tab nou pe pc si daca folositi adblock player-ul se va incarca ca inainte , dar sa nu se incarce deloc , noi chiar nu am intampinat acesta problema. Puteti sa ne spuneti ce browser folositi si ce sistem de operare aveti ?
  • ai de capul meu, sunteti de aur!!! am venit de la sala, mi am pus masa si am zis sa vad ce a mai aparut si surpriza, a aparut Narcos! sunteti de aur baieti!
  • De ce nu mai avem 2 variante de subtitrare pe netu? Inainte puteai schimba din romana in engleza, dar acum subtitrarea in engleza a disparut la toate serialele care au fost traduse. Se va remedia sau se va reveni la doar o varianta de subtitrari?