Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 2 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Strike First

SerialCobra Kai
Data2018-05-01

Descriere

Present day Daniel LaRusso lives a charmed life. That is, until he sees that the Cobra Kai dojo, the source of his teenage angst and rivalry, has been reestablished by Johnny Lawrence. Struggling to launch the business, Johnny starts teaching karate to his teenage neighbor Miguel. Daniel faces his former opponent and old offenses are quickly reignited.

6 comentarii

  • Salutare, guest
    • Frate, este cel mai bun film din ultimii 10 ani ! M-am saturat de cacaturile de la hollywood cu "heroi" si "heroite" si fiction de 2 lei in general. Gusta din filmul asta ca eu unul m-am cacat pe mine de ras. Are 9.0 pe IMDB si merita total ! Ai rabdare si te uita ca au glume foarte fine si "old school" este imbinat cu gluma. Mi se pare fantastic si sincer cel mai bun serial pe care l-am vazut "ANTI CLISEU". Ai rabdare ca te prinde, pe mine deja m-a prins de la primele secvente din episodul 1. Daca ai sub 28 de ani nu poti sa intelegi filmul la adevarata valoare, pentru ca este facut pentru noi, astia care ne-am nascut in comunism si am vazut Karate Kid :)
      • Eu am cu mult sub 28 de ani și mi se pare extrem de frumos serialul asta, în plus îl privesc cu noastaligie deoarece îmi aduc aminte de când eram mai mica și ma uitam la karate kid împreună cu tatăl și unchiu meu și mai țin minte ca ma uitam cu un asa interes de nici nu mișcăm pana nu se termina 
      • Eu am cu mult sub 28 de ani și mi se pare extrem de frumos serialul asta,in puls privesc acest serial cu noastaligie deoarece îmi amintesc de când eram micuța și ma uitam la karate kid împreună cu tatăl și unchiul meu. Imi amintesc ca că mă uitam la el cu asa un interes încât nu ma mișcam din pat pana nu se termina.