Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Bone Orchard

Descriere

When Shadow Moon is released from prison early after the death of his wife, he meets Mr. Wednesday and is recruited as his bodyguard. Shadow discovers that this may be more than he bargained for.

20 comentarii

 • Salutare, guest
 • Cine plm e asta de citeste 6 carti pe saptamana? Trebuie sa fie carti de copii ca altfel n-ai fizic timp.
 • Cred ca la minutul 9 unde vorbeste cu tipa aia la telefon, ea ii zice "i love you papi" un fel de daddy da pa spaniola nu puppy =))) 
 • Am verificat acum pe alt site si funcționează perfect (apare subtitrarea in momentul cand selectez AirPlay pe Apple tv 4) ""...nu vreau sa fac reclama ..doar încercam sa demonstrez ..faptul ca problema cu afisarea subtitrării cand este selectata funcția AirPlay ...se pare ca este de la acest site. Ați putea verifica /remedia (repet sunt anumite site-uri ..cu aceste probleme (nu apare subtitrarea cand este selectata funcția AirPlay ). O zi plăcuta!
  • Admin
   Subtitrarea la noi este separata de video , pe cand la site-ul sau alte la care dati exemplu au subtitrarea arsa direct in video , asta inseamna (hardcoded).Procesul este foarte lung si noi mai facem modificari legate de subtitrari , le actualizam sau le inlocuim cu subtitrari de tip retail.Si cand selectati modul AirPlay , nu cumva incarca sursa video in player-ul lor oficial ?
   • In regula ...am înțeles. Pentru ca folosesc foarte mult funcția AirPlay ..si am nevoie sa imi apăra si subtitrarea ...voi folosi alte site. Nu știu sa va răspund la intebare (nu mă pricep) 
   • Cred ca este la fel ...cum e si pe acest site (diferența făcând subtitrarea fiind (separată  pe acest site ...si arsa direct in video pe acel site ). Daca nu puteți pune subtitrarea arsa direct in video ..nicio problema ..folosesc alt site. (Din câte ați spus dvs ..procesul este foarte lung si nu merita ). Chiar este un site reușit ...păcat ca nu apar subtitrările cand folosesc funcția AirPlay. 
   • Admin
    Asa este , pacat, dar daca functia AirPlay incarca sursa video in player-ul lor.E logic sa nu functioneze. Bafta la alte site-uri.
 • Atunci ...de ce serialul Power am putut sa il văd fara probleme?  Repet ...nu apare subtitrarea in mmomentul cand selectez funcția AirPlay. Se întâmpla la anumite site-uri/servere ..in funcție de serial. Nu sunt probleme cu iphone /iPad 
  • Admin
   Nu avem nicio idee.Nu avem un iPhone sau orice device apple sa putem testa. Cel mai bine functioneaza pe android sau pc si ca browser : Chrome , pe restu mereu o sa apara probleme de genul. Serialele sunt situate pe acelasi tip de server , daca in acest moment la unul functioneaza si la celalat nu , este o problema sf :)). Nu are nicio logica.Va putem spune ca pe pc si browser-ul Google Chrome functioneaza pe ambele.
 • Safari de pe iphone ...cand selectez serverul netu.tv. Rap video are subtitrare ..in schimb are probleme cu redarea AirPlay. -al 3-le-a nu are server nu are subtitrare 
  • Admin
   Asta e un comentariu si probabil o solutie pentru voi cei cu iphone sau orice device apple : "Si eu am un iPad insa nu am nici o problema.Eu unul folosesc Google Chrome si Puffin(un browser care are Flash Player incorporat si ruleaza foarte bine.Cauta-l in AppStore si descarca-l(e gratuit).Succes."
   • Depinde ...nici eu nu am avut probleme pana acum cu safari pe iphone (cred ca problema diferă ..in funcție de server si serial. Am vizionat serialul "Power" toate cele 4 sezoane ..fara probleme cu AirPlay sau lipsa subtitrare 
   • Admin
    Nu prea tine de noi , problema mai degraba sa fie chiar de la iphone pentru ca este improbabil ca ambele servere sa faca modificari in acelasi timp si sa afecteze cu ceva.