Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 3 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Gambler

Descriere

Prince uses his media savvy to pressure the American and Colombian governments to own the mission, setting off a chain reaction in the jungle.

7 comentarii

  • Salutare, guest
  • Nu înțeleg de ce lunetiști nu au tras în cei din cele doua mașini, și când Prince a fost împușcat, unde a fost celalalt care la împușcat pe cel din camion, putea sa ii impuse pe cei care au luat-o pe fata din nou. Plus unde au fost celalalt trupe care erau ascunse între iarbă. 
  • Si cei care au facut ultima arrmata obligatorie,cea de cacat stiuta de toti,veneau cu niste planuri tactice mult mult mai bune,un film de toata jena si aici ma refer si la primul episod cu misiunea in Afganistan care iarasi e prafao ca si decizii.
  • Urata regizare... Ultima faza de cacao... veneau 2 masini pline cu oameni inarmati. o gasi pe nevastasa si el in loc sa o duca la adapost au inceut sa se imbratiseze de parca erau intr o plimbare n parc... patetic!!!!
    • si ca de obicei bastinasii nesemnificativi, impersonali mor ca mustele proaste pt un prizonier american, pina acum vreo 30