Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
15 Sezonul 21 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Good Shepherd

Descriere

Amelia and Link travel to New York to operate on a patient with a severe spinal deformity, but they’re in for more than they bargained for when Nancy Shepherd invites them to dinner at her home.

10 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   Omul a intrebat de film-ul acela , cat trebuie sa astepte. Noi v-am spus de atatea ori ca nu anuntam cand apare o anumita traducere daca traducatorul nu face parte din echipa noastra. La acest serial apare aproape la o saptamana din cate am vazut noi dar mai multe puteti sa gasiti in spate. Probabil ca cel mai bine ar fi sa facem un mesaj promovat la fiecare epiosd si sa spunem treaba asta.
   • Persoanele care va urmăresc  sunt recunoscători de munca depusă de către d.voasta si de munca celor care traduc aceste seriale. Nu trebuie sa va supărați că va mai întrebam,  suntem si noi curioși, știm că faceti o treaba foarte buna! Multumesc pentru raspuns!
   • Admin
    S-a tot discutat pe subiectul acesta , ar trebui sa cititi comentariile de la episoadele anterioare. Si o sa mai existe pauze si mai mari acum cu sarbatorile pascale. Daca ne amintim bine , anul trecut au intaziat in jur de 2-3 saptamani in perioada asta.
  • Admin
   Filmul o sa fie disponibil dar doar in varianta CAM si fara subtitrare. Mai aveti de asteptat la o varianta decenta si cu subtitrare.