Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Immigrant

SerialThe Spy
Data2019-09-06
Director

Descriere

Desperate to get an agent inside Syria, Mossad recruits Egyptian-born Eli and puts him through a crash course in spycraft.

Loading...

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • E un film serial. Dece puneti asa la suflet si luati oare totul personal? ....    care e rostul? Injuraturi....etc- realitatea e crudă si sângeroasa in orientul mijlociu si cel indepartat si....nu numai!nu e feva nou....e de mii de ani asa.  Nimeni nu e perfect.   -   eu astept demultttt serialul Mossad 101!!!!🤗🤗🤗 fsonline😘😘😘
  • Nic esti cumva antisemit ?pentru ca nu ma supar eu unul fiind pe jumatae evreu(nu mi-e frica de tine!) mai studiaza istoria moderna a statului evreu !(bine nu inseaman ca eu sunt de acord cu unele politici zioniste!) dar nici sa tot fim calcati in picioare dac voua romanilor va convine nu aveti decat!dar nu te mai exprima ca est prost de puti!
  • Ce propaganda infect sa justifice cucerirea ilegal a teritoriului Sirian Golan Heights deoarece Cainele de atac al Israelului rege autoproclamat asupra lumii Donald Trump a zis ca e teritoriu Israelian acu , kkt de lume , nu avem legi locale si nu avem legi internationale , suntem supusi si regi , nimic nou sub soare.