Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD
5 Sezonul 13 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Invisible Hand

Data2018-02-07

Descriere

When bodies are discovered in abandoned woods, Red points the Task Force toward The Invisible Hand, a group that targets those whose actions are morally reprehensible yet fully legal. Meanwhile, Red steps in to assist one of his employees, and Liz discovers a major clue about Tom’s investigation.

15 comentarii

 • Salutare, guest
 • sunt probleme cu afisarea subtitrarilor in limba romana, mai exact nu apar la openload si rapidvideo cam de mult. Ce se intimpla?
   • adblock este dezactivat pe acest site.totusi nu merge. Si mai este o problema legat de subtitrari, daca le incarc in openload de pe calculator cu caractere romanesti: ș, ț, ă, tot nu afiseza. subtitrarea Parerea mea este ca la asta este problema,
   • Admin
    Singura problema este de acolo. Acum daca folositi si alte extensii sau alte programe care sa blocheze player-ul intr-un fel sau altul , nu avem de unde sa stim. Daca o incarcati din pc , trebuie ca subtitrarea sa fie UTF-8-BOOM formatul. Il puteti encoda cu Notepad++.
   • Am incercat si cu microsoft edge care nu are nicio extensie de protectie (fiindca nu-l folosesc) netutv merge cu subtitrare greu la fel ca si pe crome; Rapidvideo merge bine si cu subtitrare; openload in schimb nu afiseaza subtitrrarea(ma refer in general nu numai la acest episod),Imi cer scuze ca insist pt ca imi place siteul si incerc sa ajut.
   • Admin
    Pe Edge nu afiseaza subtitrarea de multa vreme , acolo este problema din browser. Nu avem cu ce sa schimbam noi treaba asta. Pe Edge si Internet Explorer stim ca sunt probleme de genul asta , fiindca sunt browser incompatibile cu aceasta sursa. Incercati cu Mozilla Firefox sau Opera , dar Chrome este cel mai bun browser dintre toate , fiindca nu sacadeaza la fel de mult.
 • RapidVideo încarcă iar foarte greu ( numai 720p !) sau deloc pe reteaua  RCS & RDS . Anterior își revenise si incarca destul de repede !  "nefunctionale" Mulțam.   adm. 
 • Admin
  Sursa Netu.tv si RapidVideo vor fi adaugate mai tarziu.In acest moment , ambele sunt nefunctionale.