Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
1 Sezonul 6 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Myth of California

Descriere

James is finally honest with Sophie about their marriage and their past. His betrayals run deep, but not as deep as her own.

7 comentarii

 • Salutare, guest
 • Cu parere de rau, eu nu vad nici un player in care sa vad serialele ,fara sa se intrerupa sau fara pauzese pare ca trebuie sa faceti ceva revizii la ela!!”!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Admin
   Sursele pe care le folosim, le mai folosesc si alte zeci de mii de site-uri din lumea asta si pe care intra miliona de utilizatori. Daca din cele 4 surse de vizionare, se intrerupe pe fiecare, problema poate sa fie de la dumnevoastra, nu v-ati gandit si la asta ? Ce dispozitiv aveti ? Ce browser folositi ? Ce conexiune aveti la internet ?
  • Baga te pe Chrome, deblocheaza la setari pentru site uri anunturile, da -permiteti si vizioneaza fara fullscreen. Este si de la laptopul tau, dar si de  la parametrii de pe care emite acest site.Multumim, oricum, FS Online!
  • Admin
   Buna seara ! Da. Alpo se ocupa in timpul lui liber de traducerea acestui serial. Probabil ca pe saptamana viitoare sa apara si traducerea.