Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
2 Sezonul 17 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Red Box

Data2010-04-01
Director

Descriere

Patrick and the CBI team investigate the murder of a tutor, and find a mysterious little red box near the body, starting a chain of events that turns the murder into the search for a priceless ring stolen from the British Museum. Meanwhile, Lisbon is worried when a new boss, Madeleine Hightower, takes command of the CBI, as well as mysteriously learning about Rigsby and Van Pelt’s relationship.

13 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   Din pacate doar celor care au RDS si nu tot timpul le fac figuri. La noi chair se incarca bine deci nu este o problema de la host , mai degraba una de conexiune dintre internetul dumnevoastra si acel host.
 • Efectiv simt ca imi pusca creierii cand mi se blocheaza tot la 2-3 secunde ........... PE NETFLIX SI HBO NU SE BLOCHEAZA IAR AICI , NONSTOP , chiar daca am i7 cu 1070 si 8gb .. ce as putea sa fac ca mor cand mi se blocheaza...
  • Admin
   Nu comparati acum Netflix si HBO cu serverele pe care le au Openload , chiar nu e cazul. Tine de providerul dumnevoastra de internet si serverul pe care este stocat in acel moment fisierul. Openload nu are banda nelimitata. O sa incercam sa adaugam surse suplimentare.
  • Admin
   De pe Telekom spre exemplu tot cu i7 si 32 de gb ram , net de 1gb se incarca foarte bine la acest episod dar au fost si cazuri unde se bloca.
 • "Site-ul Openload este cazut in acest moment. Folositi sursele suplimentare (Netu, RapidVideo sau Vidoza) sau incercati mai tarziu"si la acest serial care are o singura sursa,Openload,ce alternative avem?
  • Admin
   Din pacate avem multe seriale , mai vechi care nu au surse suplimentare , de aici si "incercati mai tarziu".