Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
1 Sezonul 5 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

The Tiniest Battle

Descriere

Doris puts her plans in motion by visiting an old friend, and Ethan is forced to deal with being caught between two worlds after his actions contribute to a sudden death. When Bash takes things into his own hands, Joel is unable to keep the peace anymore.

Un comentariu

 • Salutare, guest
 • Mesaj de la traducator preluat de pe subtitrari-noi.ro :

  "Aurelian
  2020-07-17 10:07:02
  Ieri la ora 11:20 fiul meu cel mare, in varsta de 41 de ani, s-a stins din viata. Fac acest anunt nu pentru ca am nevoie de condoleante sau de cuvinte de in ajare, ci ca sa intelegeti de ce, o perioada care nu stiu cat va dura, nu imi va arde de subtitrari. Dar dupa ce ma linistesc, va asigur ca voi continua, pentru ca o sa am nevoie de o activitate."

  Condoleante familiei. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească-n pace!


  P.S : Va reamintim ca anul acesta pe langa toata nenorocirea asta de pandemiei , doi traducatori destul de cunoscuti (Robi si Dorula) si care si-au dedicat o parte mare din timp tradusului si aveau de cand sa faca asta in continuare , au incetat din viata.
  Deasemenea traducatorul daxlemon nu a mai dat niciun semn din luna martie si serialele pe care le-a tradus in ultimii 8 ani de zile au fost preluate de altcineva si asta dupa multe insistente din partea voastra.