Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
3 Sezonul 6 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Tomorrow They Light Me On Fire

Loading...
Data2019-11-10

Descriere

A botched hit puts Capotillo in danger and everyone seems worried except Amara. Detectives investigate a supposed suicide, putting Miles on edge.

Loading...

4 comentarii

 • Salutare, guest
   • sincer, pe mine nici nu ma deranjeaza atat astea cu indieni, enervante cum sunt, dar pop-up-uri si clipuri cu jocuri si site-uri erotice, domnite cu p*&^% in c%# atunci cand incerc sa caut animatii pt fii-mea de 5 ani, chiar nu e ok. mi-au au aparut la frozen, small foot si how to train your dragon 2. nu am screen-shot ca le-am inchis cu viteza luminii, dar stiti voi despre ce e vba. :)
   • Admin
    Referitor la pop-up-uri se gasesc solutii pentru stoparea lor cu diferite extensii , pe care nu o sa le promovam si nu o sa lasam nici pe alti sa o faca , ca nu e corect fata de aceste surse pe care le folosim. Multi bani se duc pe intretinerea serverelor si pop-up-urile in ultimii ani au fost in scadere din cauza reglementarilor realizate de google, dar facturile la servere au ramas aceleasi sau poate chiar au crescut. Indiferent daca pe toate aceste pe care le folosim selectam ca nu incarcam continut strict pentru adulti , reclamele de genul tot scapa din cand in cand. Vina nu este a noastra si nici a acestor surse , vina este a celor retele care livreaza reclamele respective.