Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
16 Sezonul 6 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

Whistlin’ Past The Graveyard

Descriere

Alex is hoping to impress investors at Pac-Gen North, but when he hears disturbing news about skeletons on the construction site grounds, he enlists Richard to help with distraction tactics. Teddy feels the pressure to be super-mom after tasking herself with creating original Halloween costumes for Allison and Leo, while Meredith fears she won’t make it home in time for trick-or-treating with her kids. Elsewhere, Jackson tends to a pediatric patient who is upset she is spending her Halloween in a hospital.

13 comentarii

 • Salutare, guest
 • Ati face bine sa nu va mai langeti atat pe acest siite.Sunt ani de zile de cand urmaresc toate filmele dorite pe acest site si nu l-as schmba pentru nimic in lume.Stiti numai sa huliti:(De parca ar fi admin dator cu ceva la voi:(Platiti abonament la Netflix ,ca e mai bine.Poate asa va multumiti:(
  • Admin
   Incercati sa va actualizati browser-ul si sistemul de operare. Nu este o problema generala , ca am fi patit-o si noi.
 • de pe un tv smart samsung cu browser tizen nu merge niciun player. sunt multi in situatia asta :( ..poate reusiti sa faceti ceva.multumesc
  • Admin
   O sa le facem o recomandare sa verifice si sa rezolve. Acum din pacate nu este oportun. Doua site-uri mari au picat , si nu fac nimic altceva decat sa adaugage server , dupa cum vedeti Vidoza tot nu face fata traficului.
  • Conectati un pc(laptop) chiar mai vechi (core 2 duo) pe hdmi la smartul dvs.si sa vedeti ce bine merge.Al mai 'smart dintre smarturi' Samsung sau orice vreti nu stiu sa faca streaming de oriunde.Calitatile procesoarelor din tv sunt supraapreciate de catre vanzatori si de fapt sunt lente,limitate,facute sa stie doar siteuri generaliste,inclusiv softul,care nu stie codecurile unui pc.Acest site este cel mai bun de pe net,parerea mea.Cred ca stiu ce vorbesc despre softurile din televizoare,pentru ca sunt ing. service garantie tv.Succes!
  • Admin
   Inseamna ca aveti o problema cu device-ul de pe care accesati site-ul. Faceti bine si actualizati-va browser-ul de pe care navigati si daca folositi Windows ca sistem de operare. Ar trebui sa aveti minim Windows 7 cu actualizarile la zi.
   • Interesanta asta cu faceti bine si... Chiar aveti impresia ca am deschis aragazul sa ma uit la seriale, pe site-ul dvs.?! Mai foloseste cineva windows 98?! Pe bune, atit puteti sa-mi spuneti?
   • Admin
    Noi am testat de pe diferite browsere , sisteme de operare si sursele sunt functioanle. Nu stim exact de ce apare problema asta la dumnevoastra , dar ar trebui sa incercati de pe un alt device sau dintr-un alt browser.