Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online Subtitrate HD
1 Sezonul 1 Episodul
SUBTITRARE ROMÂNĂ

You’d Know What to Do

Data2017-12-06

Descriere

In Paris, following the battle of Acre, Landry, a veteran of the Holy Wars, fears that the Order has lost its way; the blood of a brother is shed, forcing Landry and the Templars to take up their swords again.

30 comentarii

 • Salutare, guest
 • Urmaresc cu interes toate filmele istorice. Și nu am găsit până acum vreun rege care să nu-și sacrifice la un moment dat pe cel mai credincios slujitor.
 • Cum poti selecta ceva din moment ce este un inscris peste imaginile ce trebuiesc selectate si nu poti selecta??????????????Va bateti joc de noi./
  • Admin
   reCaptcha este folosit de multe site-uri si apartine de google. Daca isi bate cineva joc de dumnevoastra sunt cei de la Google. Oricum ar fi , intrebarile sunt destul de clare pentru toata lumea si raspunsurile sunt la fel de usoare doar sa fiti mai atenta.
 • am o intrebare , cine imi poate spune cum se numeste filmul , e unu care n-are un ochii si intr-o secventa vorbeste cu o cioara sa i spuna numele cuiva... 
  • se numeste vikings . cred ca la asta te referi , dar daca nu l-ai vazut uita-te . e serial . si e cel mai fain . mai fain ca game of thrones
   • Dupa parerea mea, Vikings si Games of Thrones, sunt la egalitate. Oricum, astia de la History, fac niste seriale, de ma dau gata! Efecte, actori buni, nu am cuvinte. Oricum, Vikings merita vazut, il super recomand!
 • Ideea este buna cea cu templierii sf.gral ,dar jocul actorilor este foarte slab nu prea il vad ca un succesor al celor de la vikings produs tot de history ,presimt ca il vor anula dp un sezon.
  • Comunismul si nazismul, impreuna, au ucis 100 de milioane de oameni. Mult mai mult decat au ucis toate religiile lumii.
   • Nu ai inteles comentariul de mai sus, mai bine te abtineai de la a posta asemenea tampenii. Comunismul, nazismul, da, ai dreptate....dar sa ucizi, in numele unui zeu (terorism etc) e un motiv mult mai retard ca cele mentionate de tine. Sa ai "mercedez" si averi de milioane de euro tot e ceva aberant. Nu mai intru in detalii dar in opinia mea - credinta in dumnezeu e una, religia e alta...mai ales in timpurile noastre.
   • tu uiti un lucru si anumereligia a ucis de mii de ani milioane de oameni ..nu stiu 100-200 mil..poate si mai mult.. aici vb de orice religie nu doar crestina sau islamica... dar da aceste doua religii impreuna cu catolicismul sunt fost cele mai raspandite religiiicatolicismul si crestinismul care au pus piedica medicinei si/sau industriilor au facut mult rau dar au ucis aceste milioane pana prin anii 1900 cand a inceput booomul demografic datorita medicinei , si traiului , dezvoltarii industriilor de orice fel ... nazismul si comunismul au aparut dupa 1917 ...deci dupa boomul demografic ...