Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Falling

Falling

Falling    

PG-13 112 min

6.5
IMDB: 6.5/10 4,581 voturi

Genul: Dramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

John (Viggo Mortensen) locuiește cu partenerul lui, Eric (Terry Chen), și fiica lor adoptată, Mónica (Gabby Velis), în California, departe de viața rurală tradițională pe care a lăsat-o în urmă. Willis (Lance Henriksen), tatăl lui John, e un bărbat încăpățânat, care trăiește singur într-o fermă izolată. Willis se află în primele stadii ale demenței, ceea ce îi îngreunează viața. Prin urmare, John îl aduce să stea în casa lui din California. El vrea să-l ajute, împreună cu sora lui, Sarah (Laura Linney), să-și găsească o locuință mai aproape, unde să se mute. Din păcate, cele mai bune intenții ale lor se lovesc de refuzul categoric al lui Willis, care nu vrea să-și schimbe câtuși de puțin viața.

No links available
No downloads available

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • Interpretare buna...'tema filmului ''sensibila'',cu mesaj mai mult sau mai putin subliminal ptr. comunitatea Lgbt si nu numai...
  • Un film dificil de vizionat. Un batran libidinos, bolnav de dementa care vorbeste urat la toata familia. Un film plin de momente jenante, cum spuneam, dificil de vizionat, 5,5.

Filme Asemanatoare