Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
WEB-DL-HC Final Recipe

Final Recipe

Final Recipe    

N/A 97 min

7.0
IMDB: 7.0/10 225 voturi

Genul: Dramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Hao’s Singaporean restaurant is in danger of going out of business. Hao’s grandson, Mark, secretly travels to Shanghai to attend a cooking competition despite his grandfather’s wishes for him to become an engineer. Mark takes the place of a contestant who did not show up and must now impress the host, Julia Lee, and her chef husband, David Chen. Chen, who is originally from Singapore and misses his family, eventually learns he is Mark’s father.

No links available
No downloads available

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • 1.05.00 deja nu se mai intelege... mosul e tatal lui hanwei sau bunicul lui gigel ala tanar? sau e acelasi.... aaaaa, gigel e fiul lui hanwei cumva? aaaaa, ok.
  • ce e si mai carachios e ca el a ajuns in finala dupa ce a gatit o omleta, friptura de porc si orez cu legume...
  • aaaaa, castigatorul a fost desemnat in functie de cine a cheltuit mai putin pe ingrediente... repet, aia au gasit orez cu legume...
  • in finala raman 2 echipe: una care a gasit tot felul de chestii sofisticate la proba de meniul capetelor incoronate, alta care a gatit niste orez cu legume si un sos smecher... si astia cu orezul sunt considerati cei mai buni, hai las-o jos ca macane...
  • bunicul risca sa fie evacuat pt ca nu a mai platit 8 luni!!!!!! chiria restaurantului. mosul are pusi deoparte bani suficienti sa plateasca chiria dar ii strange pentru nepot sa mearga la facultatea de inginerie, visul mosului. acuma nepotul in loc sa zica multumesc, vrea sa salveze restaurantul, dar in loc sa plateasca chiria, cum ar face un om normal, ia banii sa se inscrie la un concurs pe care daca!!!!!! il castiga va primi un milion de dolari... acum, sincer, ce ai face in locul nepotului?

Filme Asemanatoare