Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Gabriel’s Inferno Part II

Gabriel’s Inferno Part II

Gabriel's Rapture    

PG-13 107 min Dragoste

6.8
IMDB: 6.8/10 49 voturi

, ,

USA

Subtitrare:

Profesorul Gabriel Emerson află în sfârșit adevărul despre identitatea Juliei Mitchell, dar prea târziu. Julia s-a săturat să aștepte ca respectatul specialist în Dante să-și amintească de ea și nu dorește să mai aibă nimic de-a face cu el. Poate Gabriel să-i câștige din nou inima, înainte ca ea să găsească iubirea în brațele altuia?

No links available
No downloads available

21 comentarii

  • Salutare, guest
  • Admin
    Sursa video este un webrip de la passionflix , mai putin calitativ.O sa va anuntam in momentul in care schimbam cu o varianta WEB-DL propriu-zisa si cand o sa fie adaugata subtitrarea in limba romana.
  • De fapt, toate cele 3 părți reprezintă adaptarea primei cărți, „Infernul lui Gabriel” și nu „Extazul lui Gabriel/Gabriel's Rapture” (care este continuarea primului roman). Probabil că după cea de-a 3-a parte va urma adaptarea celei de-a 2-a cărți din serie și așa mai departe... Am văzut pe Instagram că și E.L. James, autoare seriei „50 de umbre” a văzut această parte și a fost foarte încântată, iar autorul seriei „Gabriel” a văzut versiunea brută a celei de-a treia părți și a fost foarte mulțumit.

Filme Asemanatoare