Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Garden State

Garden State

Garden State    

R 102 min

7.6
IMDB: 7.6/10 183,784 voturi

Genul: ComedieDragosteDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Staruri fierbinti ca Zach Braff, Natalie Portman si Peter Sarsgaard dau un recital actoricesc de neuitat in acest film original!
Un actor ambitios care locuieste in Los Angeles, Andrew “Large” Largeman (Braff) a reusit sa evite mult timp sa mai mearga in orasul sau natal din New Jersey si totodata inevitabila confruntare cu tatal sau (Ian Holm).
Dar odata cu reintoarcerea sa in aceste locuri, jocul sortii i-o aduce pe Sam (Portman), o fata care ii da curaj lui Large sa-si deschida inima in fata experientelor vietii. Fiind selectionat la Festivalul de Film de la Sundance si avand o colana sonora de exceptie asigurata de catre Coldplay, Remy Zero si the Shins, GARDEN STATE este unul dintre cele mai reusite filme ale anului care nu trebuie ratat!

No links available
No downloads available

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • Drăguț. Un tânăr actor arhi-necunoscut, care a avut un singur rol (de handicapat) într-un film obscur și a cărui viata a fost presărată numai de momente ghinioniste, ajunge in localitatea sa natala din statul New Jersey (supranumit Garden State) de unde a plecat in urma cu noua ani, pentru a participa la funeraliile mamei sale care s-a sinucis. In scurta "vacanta" acasă , reîntâlnindu-se cu foștii colegi de școala si cu vecini din cartier, dar si făcând cunoștința întâmplător cu o fata, reușește sa își pună ordine in gânduri dar si in viata lui pana la acele moment, foarte sinuoasa.    

Filme Asemanatoare