Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Get Out

Get Out

Get Out    

R 104 min

7.8
IMDB: 7.8/10 130,942 voturi

Genul: GroazăMister

Subgen: , ,

Limba:

Subtitrare:

No links available
No downloads available

21 comentarii

 • Salutare, guest
 • Tipica discutie despre rasism, ca deh, e in voga. ma mir ca au resuit sa faca un film din asta. Hai ma lasi, daca vezi ca toti sunt ciudati si intra peste tine in camera, le zici "hai luati la muie" si te cari.  Am dat cu fastforward si tot m-a luat somnul. 6/10
  • Admin
   Noi din septembrie anul trecut s-a inceput cu pastrarea subtitrarilor in limba engleza. O sa revenim si asupra filmelor si serialelor publicate inainte de luna respectiva , doar ca necesita mult timp. Puteti oricand sa intrati pe subscene.com si sa descarcati de acolo subtitrarea. Ce este cu HD se potriveste cu sursa bluray.
 • One of the best movies I've seen this year. I do not recommend watching the trailer which, in my opinion, reveals too much. A lot of scenes gave me goosebumps and the end is something I guess we all visualized. 
 • Cine stie istoria acelui cap de cerb de la sfarsit inseamna ca a fost atent la film :) Un film bun, interesant, dupa parerea mea reusit... Dar de iar cu negrii ca si Shape of water...
 • Un film foarte bun! Cea mai frumoasa parte este ca indeplineste scenariul din capul multora, in partea de final. Recomand!
 • Foarte, foarte bun filmul in ceea ce priveste dezvaluirea de secrete. De exemplu renumita familie "khardashian" se ocupa cu astfel de mizerii. Filmul reprezinta clar un "obicei" al elitelor. Filmul dezvaluie deasemenea si faptul ca hipnoza nu functioneaza cu un lantic care se plimba, cuvintele pot fi o forma de hipnoza. Cine pune botul la orice fel de insemna ca inca mai crede in sistem cu toata taria. 
 • Prost film, un film de propaganda de stanga: 'vai ce rai sunt albii" si alte tampenii, cel mai prost film dar logic ca are o nota mare din moment ce regimul de stanga e in amploare. 
  • Daca asta ai inteles din film, un singur cuvant despre tine...vita. Fllm super. La fel de bine, putea fi un alb in vizita la o familie de negri care se razbuna pentru secolele de sclavie. Ignorati cornuta si vizionati filmul cu incredere.
   • Bai cretinule, pt ce sa se razbune negrii de acum, ce sclavie au simtit negrii contemporani? Niciuna, sclavi erau in alte vremuri. Sterge-te la gura, ti-a ramas putin rahat.

Filme Asemanatoare