Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
WEB-DL Good Joe Bell

Good Joe Bell

Good Joe Bell    

R 94 min

5.4
IMDB: 5.4/10 2,238 voturi

Genul: BiograficDramă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Povestea adevărată a unui tată muncitor dintr-un oraș mic, care pornște singur într-o călătorie de-a lungul SUA pentru a lupta împotriva hărțuirii, după ce fiul său este șicanat în liceu pentru că este homosexual.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Nu are rost.Am trăit mulți ani ca să aflu abia acum că problemele astea au luat-o propagandistic și cultural. Nu am nici-o problemă cu EI dar instinctual  simt mai mult decît o simplă respingere .Nu pot să-mi conving creierul că a fi gay nu este decît o deviație de la normalitate.Ar fi bine să nu se mai fac atîta tapaj pe tema asta.Să-și ducă viața lor în liniște și fără exhibiționisme așa cum am observat că oișnuiesc.Prea mare vîlvă.Ceva și cineva face valuri cu un scop.L-au plătit mult pe Mark să intre în filmul ăsta.
    • Simplu....daca ti-e greata prea tare de homosexuali atunci ai o inclinatie spre acestia psihologic vorbind...creierul tau refuza sa accepte te opui si devii un fel de postac posac... simplul fapt ca te-ai deranjat sa scrii si sa te opui spune multe....cei ca noi astia "normali" ar trebui sa le lasam spatiu sa respire vorba  vine....si da ....in privinta tamtamului care se face prin promovare si prin introducerea casatoriilor de acelasi sex si exchibitionismului nu sunt de acord...trebuie sa ne invatam copii sa fie toleranti dar trebuie sa le aratam in primul rind valorile unei familii si sa le aratam ca poti sa fii anormal dar totusi discret...nu-i mai baga nimeni in puscarii si nu mai sunt executati public ca in alte tari...dar ce facem? chiar v-om fi nevoiti sa toleram si pedofilii?....ce urmeaza?....

Filme Asemanatoare