Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47    

R 96 min AcţiuneCrimăThriller

5.8
IMDB: 5.8/10 47,071 voturi

, , ,

USA, Germany, Singapore

Subtitrare:

Hitman: Agent 47 se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o maşină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă. El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare – şi cele 46 de clone-Agenţi dinaintea lui – ce îl înzestrează cu forţă, viteză, vigoare şi inteligenţă fără precedent.
Cea mai recentă ţintă a sa este o corporaţie foarte mare care intenţionează să descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armată de ucigaşi ale căror puteri o depăşesc chiar pe cea a Agentului. Împreună cu o tânără care poate deţine secretul prin care se pot învinge inamicii puternici şi clandestini, 47 se confruntă cu revelaţii uimitoare privind propriile sale origini şi sfârşeşte prin a se implica într-o luptă epică cu duşmanul său de moarte.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • nu inteleg sa mor daca o fac 100 de reclame unele filme merg altele nu stiu siteul asta de mult si nu mia facut niciodata chestia asta serios ce se intampla?
    • Admin
      S-a remediat. Trebuie sa luati in calcul ca Openload ca site este un site super cunoscut si are servere in toata lumea si multe. Unele se intampla sa mearga bine , altele mai prost. Acum a fost re-uploadat fisierul si automat trimis un pe alt server. Ar trebui sa se incarce mai bine.

Filme Asemanatoare