Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Idi i smotri (Come And See)

Idi i smotri (Come And See)

Come and See    

R 142 min

8.3
IMDB: 8.3/10 54,212 voturi

Genul: DramăRăzboi

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Acesta este un film contra atrocitatii umane, nu un film politic. Filmul prezinta atrocitatile comise de nazisti în Bielorusia si Ucraina. În timpul celui de-al doilea razboi mondial, doi baieti gasesc o pusca în nisip, simbol de o greutate grozava, în apropierea satului lor. Unul din cei doi, Floria, va pleca a doua zi cu partizanii bolsevici, care se pregatesc pentru un atac împotriva germanilor. Alaturi de acestia, va cunoaste ororile razboiului si grozaviile facute de nazisti (vestitele Einsatzgruppen) în sate. Regizorul a urmarit evocarea directa si pe baza de exemple, împingînd totul pîna acolo încît, practic, spectatorul face parte din distributie si se implica afectiv în ceea ce urmareste.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • atentie, e film rusesc, deci e de evitat. filmele rusesti sunt manipulatoare si pline de minciuni, la fel ca si asta. nici nu ma uit. e facut in perioada urss, deci cu atat mai mult nu cred nimic din ce e prezentat.
  • Foarte bine realizat și foarte buna interpretarea pustiului din rolul principal. Filmul ar fi fost și mai interesant dacă respecta adevarul istoric (Belarus care era ocupata de sovietici in urma acordului Ribbentrop - Molotov a luptat alături de Germania împotriva Sovieticilor, iar din cele 628 de sate rase de pe fata pământului, aproximativ 500 au fost distruse de sovietici, care le-au considerat colaboraționiste cu naziștii),  însă la data in care a fost difuzat filmul, 1985, adevarul istoric era altul decât in zilele noastre... 

Filme Asemanatoare