Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD In the Heart of the Sea

In the Heart of the Sea

In the Heart of the Sea    

PG-13 122 min

7.0
IMDB: 7.0/10 33,793 voturi

Genul: AcţiuneAventuriBiografic

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

În iarna anului 1820, ambarcaţiunea Essex este atacată şi distrusă de o balenă uriaşă cu o voinţă distrugatoare parcă planificată. „În Inima Mării” surprinde dezolanta imagine de după asalt şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă ating limita imposibilului pentru a rămâne în viaţă.
Trecând prin furtuni devastatoare, foamete, panică şi disperare, oamenii vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg şi de a-şi duce la ţărm echipajul, pe când secundul său devine obsedat de dorinţa de a captura fioroasa balenă.

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Bunicel. Despre aventura echipajului unei baleniere care in căutarea lor pentru vânat dau peste un cașalot mascul uriaș, care reușește sa le avarieze nava și ii determina sa o aboandoneze. Numai o mica parte a echipajului reușește sa supraviețuiască, printre care si un copil cadet pe nava. Dupa ceva timp de la întoarcere acasă, copilul, om in  etate acum, spune povestea unui scriitor tânăr. Acest scriitor va scrie pe baza povestirii copilului, unul dintre cele mai palpitante romane din istoria literaturii americane: "Mobby Dick"
  • Foarte bine realizat, desi povestea scoate in evidenta un lucru oribil al umanitatii.Probabil de acolo si motivul incasarilor destul de mici in comparatie cu bugetul productiei.Il recomand!

Filme Asemanatoare