Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


Informații comentarii + regulament comentarii

De ce am renunţat la disqus ?

Comentariile lăsate de noi nu apăreau întotdeauna tuturor utilizatorilor care doreau sa afle informatia, ce noi am publicat-o, in legatura cu acel film/serial/episod.Nu a exista o rezolvare in sensul asta cu platforma disqus , asa ca am renuntat in favoarea comentariilor din wordpress.

Informatii comentarii :

Secţiunea de comentarii se împarte în 4 zone (Noi , Vechi , Populare şi Promovate).Cea mai importantă este secţiunea Promovate.Aici vor fi , fixate comentariile utilizatorilor sau ale noastre pe care le considerăm informative.
Zone Promovare , apare doar când un comentariu este fixat de către noi ca o informaţie importantă pentru acel film/serial sau episod.

Informaţii utile despre comentarii :

Vă puteţi abona la o discuţie sau la orice comentariu să primiţi viitoarele răspunsuri prin e-mail.

Puteţi să votaţi un anumit topic în felul acesta :

Puteţi să votaţi un anumit comentariu cu „Îmi place” sau „Nu-mi place” :

Exemplu comentariu promovat :

Regulament:

1.Nu întrebați când apare următorul episod , avem deja opțiune la pagina serialului pentru acest lucru. –> Exemplu

2.Nu întrebați când apare subtitrarea.Majoritatea subtitrărilor sunt preluate de pe site-urile de profil (subs.ro , subtitrari-noi.ro , titrari.ro s.a.m.d ) aşa că nu există o oră / zi exactă anume, având în vedere că cei care traduc mai au pe lângă asta şi un job sau alte obligații , pentru ei este doar un hobby.Din cauza aceasta unele seriale sunt abandonate sau au întârzieri foarte mari.Cei care traduc şi fac parte din echipa noastră au obligația morală să ducă până la capăt serialul început.

3.Nu se acceptă înjurături de niciun fel , spoilere sau comentarii fara text , un singur emoticon sau pur și simplu fără niciun sens.

4.Dacă video-ul este șters sau subtitrarea nu funcționează , lăsați comentariu de genul acesta „Video-ul este şters pe sursa şi specificaţi (Netu.tv , Openload , RapidVideo etc) ” sau „Subtitrarea nu apare/nu funcţionează pe sursa şi specificaţi (Netu.tv , Openload , RapidVideo etc) „.

Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

162 comentarii

  • Salutare, guest
  • Admin
    Comentariile privind cererile de seriale/filme sau raport de buguri nu sunt acceptate pentru ca au legatura cu subiectul in discutie.Stim ca nu avem o pagina de cereri dar ne puteti trimite pe e-mail ( contact@filmeserialeonline.org ) si o sa fie luate in considerare.