Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


Informatii / Schimbari – Surse video (Netu.tv,Evoload,Mixdrop,Userload)

Netu.tv –Informatii : 3 Mai 2022.

Multi dintre voi ati sesizat in ultimele zile eroare „To watch this video you need disable Adlbock..” care apare atunci cand folositi orice extensie Adblock.
Toate extensiile de acest tip au la baza o lista de filtre care blocheaza reclamele din player cat si pe cele de pe site-ul nostru. Atat pentru noi cat si pentru sursele pe care le folosim, acest lucru ne afecteaza destul de mult.
Noi ca site nu va obligam sa nu folositi aceste extensii, dar apar probleme atunci cand cei care fac aceste filtre, adauga pe lista lor gresit anumite domenii.
Solutia la acesta problema este sa faceti actualizare la lista de filtre de pe fiecare extensie Adblock. Mai jos o sa aveti 3 dintre cele mai cunoscute si folosite extensii de acest tip si cum se realizeaza acesta actualizare.

Pentru browser-ul Google Chrome :

Ublock Origin ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video ).
„chrome-extension://cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm/dashboard.html#3p-filters.html” – Exemplu video

Adblock Plus ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„chrome-extension://cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb/options.html” – Exemplu video

Adblock normal ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„chrome-extension://gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/options.html#filters” – Exemplu video

Pentru browser-ul Mozilla Firefox :

Ublock Origin ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video ).
„moz-extension://c8ee11ce-4c80-489d-a703-1531a434a15f/dashboard.html#3p-filters.html” – Exemplu video

Adblock Plus ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„moz-extension://3bb6feee-6213-46f8-86d8-0590b57f2370/options.html” – Exemplu video

Adblock normal ( copiati link-ul dintre ghilimele si accesati-l ca sa ajungeti direct la lista de filtre si faceti ca in video )
„moz-extension://0642a66d-b8b3-4bc6-bcc0-cc13499f59e1/options.html#filters” – Exemplu video

Informatii : 28 septembrie 2021.

Pe data de 26 septembrie 2021, domeniul wss.analyticacdn.com a fost blocat de filtrele „EasyPrivacy” si „Peter Lowe’s Ad and tracking server list”, domeniul nu era niciunl fel de tracker sau adserver.
Pe data de 28 septembrie, domeniul a fost deblocat si asta dupa mai multe discutii si explicatii cu referire la scopul exact al domeniului, adica acela de a livra video-urile printr-un sistem p2p, care nu face altceva decat sa ajute incarcarea celor mai populare video-uri si mai ales la ore de varf.
Tot pe data de 28 septembrie 2021 s-a aflat ca domeniul hqq.tv se afla pe alte doua liste de filtre folosite de aceste extensii si anume „EasyPrivacy” si „Cryptocurrency (Bitcoin) Minin Protection List”, altfel ca eroare „Cant connect to stats server wss.analyticacdn.com”, era din nou prezenta.
Pe data de 29 septembrie 2021 domeniul hqq.tv a fost scos din lista de filtre „EasyPrivacy” pentru extensiile normale Adblock si Adblock Plus, dar a ramas in continuare o problema cu versiunea de Adblock  (cel cu mana alba pe fundal rosu) , unde lista de filtre vine activata o data cu instalrea extensiei „Cryptocurrency (Bitcoin) Minin Protection List” .
Pentru a nu dezactiva lista „Cryptocurrency (Bitcoin) Minin Protection List”, aveti optiunea in extensiile Adblock pe care le folositi sa adaugati ca exceptie domeniile care sunt blocate de aceste filtre.

Pentru a evita pe viitor problemele care apar din cauza acestor extensii, aveti mai jos lista de domenii pentru a le adauga pe lista de exceptii :

hqq.tv
hqq.to
hqq.watch
yandexcdn.com
waaw.to
waaw.tv
waaw1.tv
analyticacdn.com

Pentru a ajunge la setarile fiecarei extensii copiati link-urile dintre ghilimele si accesati-le.
Adaugati fiecare domeniu de mai sus in functie de cum va permite extensia (pe rand sau pe toate o data).

Pentru browser-ul Google Chrome :
„chrome-extension://cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm/dashboard.html#whitelist.html” – Exemplu imagine
„chrome-extension://gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/options.html#customize” – Exemplu imagine
„chrome-extension://cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb/options.html” – Exemplu imagine

Pentru browser-ul Mozilla Firefox :
„moz-extension://e9d411cf-7279-4a08-996b-97016b8661ac/dashboard.html#whitelist.html” – Exemplu imagine
„moz-extension://341050cc-c53c-4e07-a689-531fc0891c75/options.html#customize” – Exemplu imagine
„moz-extension://c8507ca9-8675-42d4-b7c0-fe630d84e9a4/options.html” – Exemplu imagine

              Informatii : 4 ianuarie 2021.

Pe Netu.tv s-a făcut o nouă schimbare la player şi anume că primul buton de play (cel în formă de cerc gri) nu o să mai apară în mijloc la încărcarea player-ului, poziţia lui o să fie întotdeauna alta.
Este o metodă nouă de verificare pentru a preveni traficul nevalid.
Este necesară apăsarea lui la început, altfel video-ul nu o să pornească, indiferent dacă folosiţi sau nu extensii de tip adblock.
Exemplu video : https://gyazo.com/06bfe7a0cdf8103f3fe7b66f90bcc8d4

 

EvoloadInformatii: 4 ianaurie 2021.

Nu au fost făcute schimbări majore în ultimul timp.

MixdropInformatii: 11 ianaurie 2021.

In urma unor atacuri de tip DDOS site-ul Mixdrop intampina mari probleme si unele video-uri afiseaza eroare „Media could not be loaded..”.
Se lucreaza non-stop la rezolvarea acestor probleme.

Update : 23 ianaurie 2021.

Problema s-a remediat si fisierele afectate au fost recuperate. Daca mai sunt probleme in continuare pe acesta sursa , puteti sa lasati comentariu la episodul sau filmul cu acesta problema.

Userload Informatii: 4 ianaurie 2021.

OkStream devine Userload şi se afla în curs de mutare pe noul domeniu.
Episoadele şi filmele noi vor fi publicate sub acest nume de acum înainte.
Player-ul o să vi se pară un pic schimbat şi o să vă aducă aminte de Openload şi asta pentru că este acelaşi player folosit cândva de ei.

Întotdeauna când doriţi să raportaţi o eroare anume pe oricare din sursele pe care le folosim la acesta ora , ar fi bine să dati cat mai multe detalii (nume device, browser etc) si sa fie însoţite şi de dovezi (screenshot sau o scurtă înregistrare ). Fiindcă la rândul nostru trebuie să raportăm problema mai departe.

Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

308 comentarii

 • Salutare, guest
  • Admin
   Nu stim de la ce este eroare asta, dar poate sa fie ip-ul dumneovastra blocat de sistemul lor de protectie. Incercati un restart la router, poate se rezolva asa. Sau verificati de pe un alt browser sau un alt dispozitiv.
 • Intrebare, cand ma uit la un film, imi descarca in fundal sau cum este procesul? Locuiesc in strainatate si as dori sa aflu daca este detectabil sau nu. 
 • Buna! Am si eu o intrebare : acest pas extra inainte ca netu tv sa incarce episodul este o noua "imbunatatire" ?  Primesc acest mesaj (Checking your browser accessing hqq.to This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly. Please allow up to 5 seconds...)  cam o data la 2 episoade vizionate unul dupa altul indiferent de serial sau de film iar uneori pot trece mult mai mult de 5 secunde pana ce serverul netu incarca episodul/filmul. Mentionez ca acest lucru mi se intampla doar pe Chrome,pe alte browsere nu am aceasta problema. Exista vreo solutie/setare ce trebuie facuta pentru a putea elimina acest inconvenient? Multumesc de ajutor. 
  • Admin
   Este protectia lor de tot fel de atacturi asupra hostului. Deci nu se poate elimina, doar daca vad ei ca chiar le afecteaza site-ul asa mult.
 • Buna seara, de 2 săptămâni nu mai am traduceri in RO la nici un film sau serial, îmi apare doar subtitrare in engleza. Cum pot schimba? Vizionez filmele de pe LG Smart TV.Multumesc frumos.
  • Admin
   Buna seara ! Subtitrarea in limba romana este intotdeauna prima si porneste intotdeauna prima. Probabil urmariti filme sau seriale care nu au deloc traducere. Puteti sa ne spuneti daca pe vreun player apare optiunea de CC ?
   • Am încercat cu seriale pe care le-am văzut acum o luna și sunt subtitrate in RO, la mine apare doar in engleza. Chiar acum m-am uitat la Yellowstone Sez 5, ep 6, subtitrarea e in engleza, deși e sub in RO. Pot urmări doar de pe Mixdrop, celelalte nu merg.Opțiunea cc apare.Multumesc pentru răspuns.
   • Admin
    Chiar nu stim cum sa va ajutam, poate sa fie problema stricta pe acel model de tv sau pe versiunea de browser. Vreun bug.
  • Admin
   Nu-i facem vesnica pomenire, pentru ca sunt si unele probleme de natura legala pe care nu le putem discuta aici, dar se ocupa cei de la Userload de probleme si o sa revina, de acest lucru ne-au asigurat. Trebuie sa mai avem putina rabdare.
   • Am observat acum ca exista o problema cu paginarea la seriale pe tablete si dispozitive mobile si am rezolvat . Vizionare placuta in continuare pe FSOnline HD !
   • De ce nu se vad categoriile filmelor și ser ialelor și pe android?
   • Admin
    In browser-ul Google Chrome puteti sa vedeti categoria serialelor daca apasati pe cele 3 puncte si bifati casuta "versiune site desktop".
 • Salutare. Din pacate de aprox doua săptămâni nu mai merge sa vizionez nimic pe userload deorece isi da un fel de zoom... Pe un tv samsung tizen webbrowser... Am dezactivat security mode si pop-up blocker dar degeaba.
 • Salutare tuturor,De ceva timp nu se mai încarcă nici o subtitrare engleză sau romană la netu.tv. Cred ca problema e doar la mine dar nu știu cum sa o rezolv. De obicei nu mergea de pe Firefox dar mergea de pe Chrome, dar acum nu mai vrea nici de pe Chrome. Am șters Cookies si tot ce e pe acolo dat tot nu merge. Știe cineva ce as putea face?Multumesc
 • Din fericire m-am inselat...Mea culpa pentru comentariul anterior! Se pare ca m-am grabit in aprecieri. Multumesc de intelegere si repect pentru echipa FS ONLINE!
 • Bună seara. Se poate,vă rog,cand aveti timp, sa adăugați surse alternative serialelor mai vechi, care au rămas doar cu netu.tv.? Mulțumesc!
 • Salut echipa FSOnline. Imi este imposibil sa folosesc sursa Netu.tv pe Smart TV. Imi apare ori un fundal alb cand apas play, ori imi spune ErrorCode -27 ERR_BLOCKED_BY_RESPONSE.
  • Admin
   Din cate stim sursa respectiva nu mai functioneaza de mult pe smartv. Puteti sa incercati cu aplicatia WEB Video Caster .
   • Mergea perfect pana acum o sapt sa zic. Nu stiu ce s-ar fi putut intampla. Multumesc de raspuns!
 • Salut, am niste recomandări de surse care v-ar putea ajuta:Mp4upload, Fembed, HexUpload și VoeAcum când aveți timp le puteți adăuga pe viitor multumesc!
   • Le schimbati, pe Mp4upload si Fembed chiar ma uit la multe anime-uri pe alte site-uri si sunt 2 dintre cele mai bune surse existente dupa parerea mea.
   • Admin
    Avem Tubeload, Userload si o sa mai avem inca un server asemanator cu cele doua. Pe acelea nu putem sa urcam asa cum dorim noi.
 • Buna ziua, de 2 zile nu mai pot accesa siteul filmeserialeonline.org Discutand cu prietenii aflu ca ei pot accesa siteul dvs. Mi-am schimbat IP-ul (eu am IP fix de la Digi) si culmea, site-ul functioneaza. Puteti, va rog sa remediati problema? Am fost banat? Nu m-am angrenat in comentarii cu nimeni, nu am fost decat un simplu vizitator... nu am cum sa-mi schimb IP-ul mereu. Acum sunt logat in contul meu folosind un VPN.
 • Bună seara, sursa Evoload nu mai este disponibila ca nu o mai găsesc, cel puțin la cele 5 filme/seriale căutate random sa verific dacă acolo este ? Și dacă nu mai este disponibila sursa,cum as putea viziona pe Smart TV? 
 • Salut , de vreo 2-3 zile am inceput sa am o problema cu netu, de fiecare data cand dau pe un serial imi spune sa dezactivez addblock, am dezactivat ( dau refresh) si dupa se face video'ul negru cu urmatorul mesaj ( the media could not be loaded either because the server failed or becose the format is not supported), am incercat si pe mozilla ( pe care nu am nici un addblock isntalat) si apare ecranul negru direct cu mesajul de mai sus . Vreo idee ceva cum sa rezolv?
  • Admin
   Buna ziua ! Am sesizat si noi problema acum cateva minute. Ideea este trebuie sa dati mai multe refresh-uri la pagina pana se incarca o reclama corecta. Probabil au o problema cu unul din partenerii care le ofera astfel de reclame.
 • am ABPlus/Ultimate si Origin, nimic nu functioneaza pe netu... nu ca m`ar deranja sa stau fara blocker (greu, totusi, sa ignor faptul ca`apar, deseori, 10 tirfe ponosite cind sint cu nepotii), dar si cu el dezactivat imi iau crash / black screen. vreo solutie?
  • Admin
   Mai taiati din extensii . Poate cu Ublock Origin simplu ar functiona. Naiba stie ce filtre au facut saraciile alea de la adlbock.
   • era o lista cu cele pe care le`am incercat si care, niciunul, nu functioneaza... intrebam daca e ceva ce merge si de ce, chiar cu blocker scos, imi iau crash / black screen.
   • Admin
    Asta cu crash, poate sa fie de la dispozitvul dumnevoastra, sa fie prea vechi sau nu stim exact. Noi am facut teste si cu Ublock Origin si functioneaza sau fara adblock sau alta extensie de acest gen si functioneaza de pe orice dispozitiv.
 • Iarasi nu sunt consecvent! Sa inteleg ca punem cruce serialelor vechi? N-ar avea nici un rost sa le mentionez aici! Mentionez doar obrazul gros pentru cei care s-au apucat de tradus un serial si l-au lasat de izbeliste! O zi buna tuturor!
 • De ieri am observat ca pe Netu ca sa pot sa vizionez ceva ma obliga sa imi dezactivez AD-Blockul ceea ce nu imi convine ca ma umple de tot felul de reclame cu care trebuie sa imi pierd o gramada de timp ca sa le inchid. Nu se poate sa fie ca inainte ce s-a schimbat intre timp?
  • Admin
   Problema pare sa fie doar cu Adblock simplu. Cu Adblock Plus sau Ublock Origin pare sa functioneze. Deci chiar nu stim ce are in plus extensia respectiva sau ce filtre are activate. Asta ramane ca dumnevoastra sa-i informati pe cei care realizeaza aceste filtre.
   • Aceeasi situatie si la Adblock plua, ieri mergea perfect, azi doar snor fara imagine. Am actualizat filtre, a mers 1 ep. apoi nu mai vrea, am si dezinstalat extensia,nimic. folosesc laptop, win 10, chrome.
   • Admin
    Daca problema apare si fara sa folositi o extensie Adblock Plus, ar fi trebuit sa fie sesizata deja. Va rugam sa mai incercati din nou.
   • Cand am scris ca am dezactivat extensia, am omis ca am reinsalat-o imediat la loc, a fost doar in scop de actualizare. Sa inteleg ca in prezent nu mai putem viziona filme/seriale mai vechi care au doar sursa netu cu ad block activ? Multumesc! (mentionez ca am reusit cu greu sa vad azi 2 ep din sez 16 NCIS dupa ce de fiecare data am actualizat manual filtrele, acum seara nu mai merge .)
   • Admin
    Trebuie sa tinem cont ca mereu o sa existe acesta lupta intre surse si adblock. Ei folosesc de mult anti-adblock cum de atfel avem si noi pe site la sistemul nostru de pop-up. Adblock simplu nu pare sa mai functioneze asa bine si doar cei care fac aceste filtre pot rezolva problema. Daca folosit doar Ublock Origin, pare sa functioneze mai bine.
 • Bună seara, la orice serial  deschis cu netu.tv de azi apare înainte de a începe serialul un video cu o reclama care apare un conținut  destinat adulților. Am adblock instalat dar tot se deschide, se poate  face ceva? 
 • Buna! Player-ul Netu nu functioneaza; apas pe acel cerculet alb ce de fiecare data este in alta parte a imaginii dar nu se intampla nimic. Mentionez ca acest lucru pare a se intampla doar la serialul Elementary (sez 6), am incercat sa vizionez acest serial si sezon si de pe alte browsere (opera,edge,firefox) si este exact aceeasi situatie; am sters cache, am incercat cu VPN pornit si inchis, nici o schimbare; la alte seriale Netu functioneaza cum trebuie. Multumesc mult de raspuns!
  • Admin
   Poate sa fie de la Adbock sau alta extensie ? Ati sters si cookie si tot ? Testati si in modul privat, deschideti o fila de la browser in modul privat si incercati din nou.
 • Playerul Netu ramane negru ,nu primeste nicio comanda ! Pe laptop windows 11, browser chrome,edge .Pe telefon Samsung A21s ,browsere Brave, Chrome,edge,opera-android 11 !
  • Admin
   S-a mentionat deja de ce. Vedeti sub fiecare episod si stire. Este atacat de niste retardati care nu au ce face cu viata lor. Cum de altfel si noi am primit atacuri. Cand esti bun si nu exista alta cale, ataci.
 • Bună seara.  De o săptămână nu mai pot vedea niciun film. Playerul netu rămâne negru iar celelalte arata ca încarcă dar nu pornește niciun film. Mi se întâmplă pe 5v smart samsung cu browser ține-n și pe tv Philips cu browser opera. Ad block-ul de la Samsung este dezactivat. La Philips nu îmi arata nicio setare ca sa îl pot dezactiva.Ce pot face?
  • Admin
   Au facut o schimbare in protocolul SSL si cum Let's Encrypt serviciul care ofera acest SSL nu mai suporta device-urile vechie, browserele vechi in mod concret, eroare apare asa. La fel de bine puteti sa intrati pe site-uri si nu va for functiona de pe smartv.
 • Buna seara. De cateva zile am urmatoarele mesaje pe playere :Netu.tv : The webpage at https://hqq.to/player/embed_player.php?vid=274236235239233230225257277263243210194271217261258 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Evoload : The webpage at https://evoload.io/e/GNIpaIr1JLC5bm might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Mixdrop : The webpage at https://mixdrop.ch/e/wn6gjor7f4reml might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Openload : The webpage at https://openload.co/embed/IJ-QNCp9jd0/Eyewitness_S01E03.mp4 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address. Userload este singurul care functioneaza.Imi puteti sugera o solutie ? Multumesc !
  • Admin
   Dar ce dispozitive si browsere folositi de va interezice accesul fiecare sursa ? Mai putin Openload care a fost inchisa in 2019. Dar restul surselor sunt functionale. E clar ceva va blocheaza accesul. Testati si dumnevoastra de pe un alt dispzotiv sau cu o alta conexiune de internet.
   • Acelasi dispozitiv (laptop) de pe care va accesez de ani, acelasi browser Chrome. Am sters cache and cookies, am resetat routerul. Cu IE nici macar eroare, ecranul este negru. De pe telefon totul este ok.
   • Admin
    Si ce sistem de operare folositi ? Windows 7, Windows 8, Windows 10 ?
   • Admin
    Posibil ca sistemul de operare sa fie de vina. Noi nu am facut nicio schimbare.
 • Buna seara! De fiecare data cand vreau sa ma uit la filme de pe opera cu vpn activat nu ma lasa,imi apare acest mesaj "cant connect to server,try to disable vpn or adblock and refresh page" inainte a mers dar de 1 luna si ceva nu mai ma lasa,,, a mai patit cineva?
   • Not Found The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache Server Port 80
   • Admin
    Si ati incercat sa intrati cu VPN de pe opera pe aceeasi adresa ? Ca nu are sens.
    Oricum ar fi, aveti ip-ul blocat, aia inseamna eroare respectiva. Deci faceti teste cu o alta tara din lista de ip-uri de la VPN si poate o sa functioneze.
 • Am zis ceva si vad ca nu ma tin de cuvant! Night Sky......serial nou si opt episoade integral subtitrate! O intrebare de baraj: trec peste timpul liber, cheful sau fasoanele traducatorilor! Pentru toti fraierii ce posteaza aici: nu ma pricep la limba engleza si astept cu interes subtitrarile! Insa, noi suntem obligati sa urmarim NUMAI serialele care plac traducatorilor? Nu fac un subiect din morala lor, le lipseste cu desavarsire bunul simt si nu dau exemple!
  • Admin
   Amazon Prime, cum este de altfel si Netflix si HBOMax sunt plaforme uriase cu venituri foarte mari si legale. Avand in vedere ca sunt disponibile pe teritoriul Romaniei, ar trebui sa aiba si traduceri. Deci la serialul Night Sky, de acolo au fost luate, de pe Amazon Prime. Nu le-a tradus nimeni in mod voluntar. Incercati sa faceti diferenta dintre oameni ca Jarvis, Veritas, sp1nxo si multi alti care traduc voluntar si plaformele care aganjeaza in mod legal traducatori si care sunt platiti sa faca doar asta.
 • Si ultima problema ar fi ca uneori primesc mesajul " This site can’t be reached http://www..org refused to connect.", ideea este ca rezolvasem cumva problema schimband dns-urile dar nici cu/fara ele <a href="https://.com/-app/">stay tuned</a> tot nu dispare mesajul, plus ca trebuie sa astept circa 10/20 secunde pana se incarca site-ul cu acea eroare pe ecran.
  • Admin
   Si problemele acestea de cat timp le sesizati. Nu de alta, dar suntem zilnic pe site si cu mai multe device-uri facem teste si nu reusim sa ajungem la aceeasi problema.
 • Bună seara. Nu stiu si nici nu ma pricep dar ceva s-a intamplat cu siteul dvs....,din pacate....Dupa cateva saptamani de incercari vad ca  nu reusesc sa mai vizionez nimic pe fs online, pe tv. Ati fost foarte promti si draguti si mi-ati raspuns si mi-ati dat indicatii. Am inteles ca tv-ul , chiar daca l-am achizitionat de cativa ani, are un browser care este invechit si nu mai face fata pretentiilor si "protectiilor" folosite de netu tv, slavit fie-i numele....hm.... Ceea ce nu inteleg este de ce ma agreseza netu tv, deoarece nu-l accesez!!!....si mai ales de ce aceasta mizerie mi se intampla numai pe siteul dvs., pe care il consider favorit? Pentru ca am incercat pe mai multe siteuri de filme si am constatat ca netu tv nu mai este asa agresiv . Multumesc.
  • Admin
   Inseamna ca este de la reteau pe care o avem de pop-up-uri si cumva va afecteaza pe dumnevoastra, dar nu au fost facute schimbari in asa fel in cat sa va afecteze. Ne-ati scris de multe ori si nu stim de ce nu incercati metodele alternative de vizionare pe smartv, cu aplicatia WEB Video Cast ?
 • Salut, de la un timp intampin un overlay care imi deschide taburi noi si as vrea sa stiu de ce, nu pot sa-l blochez sub nici o forma, mizeriile de site-uri ce sunt deschise de overlay nici macar nu apar in istoric, probabil ca inchid instant tabul cu CTRL+W.Alta problema ar fi ca logo-ul site-ului vi se schimba din butonul de play in logo Wordpress si invers tot de atat timp de cand intampin problema cu overlayul.Si ultima problema ar fi ca uneori primesc mesajul " This site can’t be reachedwww.filmeserialeonline.org refused to connect.", ideea este ca rezolvasem cumva problema schimband dns-urile dar nici cu/fara ele tot nu dispare mesajul, plus ca trebuie sa astept circa 10/20 secunde pana se incarca site-ul cu acea eroare pe ecran.
  • Admin
   Buna seara ! Noi nu am facut schimbari la site. Poate ca este ceva de la un antivirus sau o extensie adblock pe care o folositi si se bate cap in cap cu sistemul de anti-adblock al retelei pe care o folosim noi. Pana la dumnevoastra, nu ne-a mai scris nimeni de astfel de probleme.
   • Ceva s-a intamplat cu site-ul, este singurul unde am probleme, pana sa intampin problema nu am mai folosit pc timp de 1/2 saptamani, din moment ce inainte nu aveam problema asta si nici nu primeam eroarea apoi apare deodata, nu are cum sa fie de la mine. Nu iau lucruri crackuite de nici un fel, absolut totul este original cu licenta windows / jocuri / etc. Unicul motiv pentru care folosesc site-ul asta si nu cedez nervos din cauza la chestii de genul este pentru ca sunteti superiori la mizeria aia de netflix si gasesc orice, felicitari.Atasez un ss cu unul din link-urile de la overlay poate ajuta https://i.ibb.co/ZVhThfp/Untitled.png Seara buna.
   • Admin
    Si ce se intampla mai exact ? Este de la reteau noastra de pop-up-uri. Daca ne spuneti si faceti un scurt video, sa-l putem trimitem celor de acolo sa verifice exact.
 • Buna seara. Nu vreau sa va stresez dar pentru ca sunteti printre cele mai cunoscute si mai dotate siteuri de gen,de la noi, as vrea sa inteleg de ce mizeria aia de caseta alba cu " va fi afisat numai continutul sigur" , apare incontinuu si blocheaza pagina,indiferent daca apas inchide sau afisaza tot, doar la dvs pe site, deoarece am incercat si pe altele si nu apare aceasta problema. Multumesc.
  • Admin
   Nu stim de unde provine problema respectiva. Noi nu am facut schimbari la site si stim doar pe smartv se intampla acest lucru. Ne-ati scris si pe e-mail, noi v-am dat si metode alternative. Mai mult de atat, nu stim ce sa va spunem.
 • De azi nu mai pot viziona nimic. Adica, porneste dar imaginea e permanent neagra dar traducerea se vede bine mersi. Singura modificare ce o vad e aparitia chestiei aleia cu ´Free Money $`
   • Oricum o mare mizerie din partea lor.  Playerul merge  dar mizeria aia cu "cash" nu dispare decat in full screen   https://ibb.co/7SNqTtgCeva s-a schimbat, pt ca mizeria aia nu apoare decat de vreo 2 ziile
   • Admin
    Dispare in modul full screen. Majoritatea urmaresc in ecran complet, cum de altfel este si normal sa urmaresti un episod/film. Daca aveti talent la extensiile astea adblock, puteti faceti dumnevoastra un filtru si sa blocati respectiva optiune. Noi nu avem cum sa o sa dezactivam din cont.
  • Admin
   Noi am verificat cu extensia Adblock si functioneaza. Reinstalati extensia sau folositi altceva. Chiar nu stim ce cum de unii aveti probleme si alti nu. Oricum nu este ca si cum cei de la Netu.tv o sa ne ajute cu acest lucru, avand in vedere ca Adblock este problema.
   • Da,cu siguranta, am vrut sa vad daca doar la mine e pb sau in general. Multumesc !
 • Buna seara. V-am spus de problemele pe care le intampin si mi-ati raspuns ca netu tv are reclame sau un script care ma impiedica sa vizionez. Nu se poate remedia? In definitiv eu nu am treaba cu netu.tv, nu l-am mai accesat de ani de zile, eu accesez fs online. Multumesc.
  • Admin
   Puteti sa folositi aplicatia WEB Video Caster si functioneaza cu orice sursa. Daca vreti sa vizionati din browser-ul smartv-ului se poate cu Evoload. Pe Evoload aveti un buton dupa sigla EVO , se numeste TV si il puteti selecta de pe mobil , urmariti pasii de acolo si vizionati direct din browser-ulul smartv-ului. Aplicatia WEB Video Caster este disponibila atat pe android si pe IOS, practic folositi device-ul mobil ca pe o telecomanda pentru smartv. Treceti si de reclame si de tot. Browser-ul de la smartv este clar vechi si depasit de orice script se mai adauga pe Netu sau pe alta sursa.
 • Am incercat sa intru azi de pe un Vpn aici si nu a mers nici o sursa? Exista vreo restrictie pt cei cu Vpn?
 • Buna! Am si eu o intrebare: stiti cumva de ce nu se poate folosi player-ul Netu.tv atunci cand un VPN este activ? Apare eroarea cu "Cant connect to server try disable VPN or AdBlock and refresh page ". Mentionez ca browserul este google chrome si desi am un adblocker instalat, nu am avut niciodata probleme cu serverul Netu cand aveam activat doar adblocker-ul; dar in momentul in care ma conectez la vpn si doresc sa vad un serial pe serverul Netu apre aceasta eroare. Multumesc mult de raspuns si o seara frumoasa! 
  • Admin
   Nu stim ce modificari au facut, dar eroare apare si cand nu folosesti VPN. Nu stim ce alte cauze sunt sau din ce cauza blocheaza serverul.
 • Cant connect to server try disable VPN or AdBlock ...Nu am Nici una nici alta, IP este dinamic , cu toate acestea nu pot viziona  pe niciun player" Netu " pe niciun sait...Multumesc
  • Admin
   Daca spuneti ca nu puteti sa vizionati pe niciun player, chiar si dintre cele noi pe care le folosim, problema pare sa fie de la provider-ul dumneovastra de internet. Daca problema este stric pe serverul Netu.tv, va rugam sa faceti un screenshot cu eroare respectiva si sa o trimiteti pe adresa de e-mail : contact@filmeserialeonline.org iar noi o sa o trimitem mai departe celor de la Netu.tv .
 • Buna searade cateva zile nu mai funtioneaza sursa Netu.tv deloc. Apas pe butonul Play, nu se intampla nimic si nici nu-mi apare vre-un mesaj ca ar fi vreo eroare.Pur si simplu nu porneste. La serialele unde e Mixdrop nu e tragic dar la alea mai vechi nu mai pot vedea nimic. Am un Google Chromebook si bineinteles browserul e Google Chrome. Pana acum nu am avut probleme si sunt ani de cand vizionez seriale pe site-ul dumneavoastra. M-am uitat daca dispozitivul e actualizat dar mai mult nu pot face daca nu imi apare nici un fel de notificare. Va multumesc anticipat
  • Admin
   Este grav atunci. Noi am testat cu Google Chrome de pe diferite device-uri si functionaza. Inseamna ca s-a intamplat ceva in mod deosebit cu acel device. Ceva blocheaza. Ati testat si cu device-ul mobil ?
   • Am rezolvat. Aveam prea multe extensii tip adblock. Am eliminat Fair Adblocker si merge de minune.Ma pot bucura din nou de seriale si filme. Va multumesc mult pentru ajutor. O zi buna va doresc
 • Am promis ca nu voi mai posta nimic, insa vad niste chestii care nu sunt in regula! Seriale intregi sunt in paragina cu atatea episoade, dar vad ca in secunda 2 se subtitreaza un " vestit " serial " the Kardashians"! De ce nu sunt regului stricte? Nu ai tradus un serial, nu mai ai ce cauta aici! Ramanem la cheful si mofturile fiecarui papagal care se da drept " traducator " si deschide gura in dorul lelii? Nu contest timpul fiecaruia, cand poate si cum poate, insa nu pot aminti bataia de joc a unor pseudotraducatori care deschid gura si fac mofturi functie de vreme si de cum bate vantul! Nu poti, jet, nu face mofturi!
  • Admin
   Traducerea la serialul The Kardashian este provenita de la Disney+, deci este in format retail si nu a fost tradus de cineva in mod voluntar. Sunt multe seriale traduse in format retail, dar mai multe sunt cele care sunt traduse in mod voluntar. Este adevarat ca unii traducatori renunta in mjlocul sezonului si nici nu anunta. Singura obligatie fata de utlizatori, ar fi una morala. Se incearca si pe subtitrari-noi.ro donatii catre cei care traduc, dar nu este mai nimeni interesat sa doneze luna de luna.
 • Player NETU nu functioneaza pe niciun sait...  apare "hqq.to a refuzat conexiunea " de ce si ce pot face...Va multumesc
  • Admin
   hqq.tv refused to connect (hqq.tv a refuzat conexiunea) apare atunci cand navigati folosind un VPN sau proxy ori ip-ul de pe care accesati site-ul, a fost blocat. Si ca sa va asigurati ca ip-ul este blocat sau nu puteti sa accesati : https://hqq.tv/404.html . Deci dati un restart la router si asigurati-va ca aveti alt ip.
 • O intrebare de 100 de puncte! Acum vad ca apar seriale noi intr-o veselie si, in secunda 2, sunt subtitrate zeci de episoade! Se fac mai nou subtitrari in dorul lelii, dupa vreme, dupa mofturi sau dupa chef? Serialele vechi sunt lasate de izbeliste? Eu unul doresc sa urmaresc unul sau mai multe seriale mai vechi, vizionate de la inceput,nu tot soiul de avioane aparute peste noapte,din dorinta de castig rapid si de rating si mai rapid! Cer prea mult???
  • Admin
   Si vor mai aparea seriale de acest gen si nu doar de acel gen. S-a lansat plaforma HBOMax si de acolo apar in format retail, probabil cand se va lansa SkyShowTime si Disney+ se va proceda la fel. Ce nu exista acolo, se traduc in mod voluntar, dar mai greu. Exista foarte multe seriale care nu sunt pe acest site, dar se gasesc traduse pe subs.ro . Cu timpul le vom adauga si pe acelea.
 • Buna ziua. De cam 2-3 zile can dincerc sa vizionez un serial/film pe televizor, mi se inchide automat pagina web.Sa fiu mai explicit, deschid pagina web din browserul de pe televizor, pot naviga pe sitte fara probleme, dar cand intru pe un episod si incepe sa mi se incarca episodul pentru ca ulterior sa dau play, mi se inchide de tot pagina dumneavoastra
   • Ce ma sfatuiti sa fac pentru a nu mai avea aceasta problema,daca ati spus ca nu este de la site-ul dumneavoastra
   • Admin
    Ar fi bine sa folositi sursele alternative si nu direct pe browser-ul smartv-ului. Puteti sa folositi aplicatia WEB Video Caster si functioneaza cu orice sursa. Daca vreti sa vizionati din browser-ul smartv-ului se poate cu Evoload , Mixdrop sau Userload. Pe Evoload aveti un buton dupa sigla EVO , se numeste TV si il puteti selecta de pe mobil , urmariti pasii de acolo si vizionati direct din browser-ulul smartv-ului.
   • Am inteles,o sa urmez pasii, multumesc. Dar credeti ca s-ar putea comunica problema aceasta la cei care se ocupa de acele surse pentru a fi ca inainte?
 • Buna ziua,nu pot deschide nici un film,atunci cand dau sa-l incarce imi intra imediat  smartul in modul tv...
  • Admin
   Buna seara ! Noi la site nu am facut nicio modificare. Chiar nu stim de ce intampinati problema asta. Pe alte device-uri se incarca ok ?
 • Buna seara! Am si eu o mica sugestie de imbunatatire in ceea ce priveste "navigarea" pe site: atunci cand setez un film/serial ca favorit, sa fie adaugat primul in lista favoritelor si nu ultimul cum se intampla acum; ar ajuta foarte mult pe cei care urmaresc mai multe seriale in derulare (in asteptarea sezonului urmator) si au o lista de seriale favorite ceva mai lunga (in sensul ca nu trebuie sa mai deruleze de fiecare data toata lista ca sa ajunga la serialul pe care il urmaresc in mod curent).
  • Admin
   Buna seara ! Posibil ca in urmatoarele update-urile la site sa luam in considerare si ceea ce spuneti dumnevoastra.
 • Am o nelamurire! Astazi dimineata am zarit in lista episoadelor subtitrate un nou episod din " Death in Paradise" Este un serial pe care il urmaresc! Am zis ca seara il voi urmari! Intamplator, acum vad ca nu mai apare! E necesar sa intru din ora in ora si sa stau cu ochii ca pe butelie pe un episod subtitrat? E o chestie suparatoare!
  • Admin
   Si era in continuare subtitrat, chiar daca nu aparea la lista celor subtitrate. Trebuie doar sa intrati la serial si sa selectati acel episod. Va intelegem ca era mai la indemana asa, dar a fost adaugat episod nou si din acesta cauza a fost scos din lista respectiva. Multe episoade sunt scoase din lista respectiva, dar asta nu inseamna ca le scoatem si traducerea. In orice caz, a fost re-adaugat ca sa fie vazut de toata lumea.
 • Buna seara! Pe netu sunt Client blocked. Folosesc Chrome cu ublock, net de la Digi, antivirus Bitdefender. In alt browser nu m-a blocat dar trebuie sa inchid 1000 de reclame. Ati mai avut cazuri? S-au deblocat cumva?
  • Admin
   Buna seara ! Este prima adata cand auzim de acesta eroare. Sistemul lor de protectie va poate bloca doar pe adresa de ip si asta daca abuzati de sistem, adica va uitati aleatoriu la video-uri intr-un timp foarte scurt. Extensiile de tip adblock merg in mai multe brosere. Mai bine in browser-ul Google Chrome stergeti cache si cookies de la site si incercati din nou. Nu stim cum ati ajuns la concluzia cu 1000 de reclame, inseamna le-ati numarat cumva pe toate. Noi am facut teste si nu sunt asa multe reclame. Oricand puteti sa folositi sursele alternative si lucram sa aveti la fiecare film si seriale de pe site si speram sa nu lucram degeaba.
 • Buna! Nu stiu exact unde sa pun intrebarea aceasta so: exista vreo sansa/ modalitate prin care fiecare user sa poata sa schimbe culoarea de fundal a site-ului? ( de ex. sa nu mai fie acest albstru/gri inchis ca fundal ci fiecare sa poata sa isi aleaga ce culoare doreste dintr-o paleta de culori prestabilita sau nu neaparat) Multumesc mult de raspuns!   
  • Admin
   Functionalitea fiecarui player este aceeasi la orice episod sau film de pe site. Daca intampinati acesta problema cateodata, posibil sa fie din cauza extensiilor de tip adblock pe care le folositi si din cand in cand, o reclama se declanseaza pe butonul de marit imaginea. Faceti teste fara adblock la acele episoade si vedeti cum este.
 • Serialele noi apar precum ciupercile dupa ploaie! Apreciez munca benevola a traducatorilor, insa,daca te apuci de un serial. il duci pana la capat! Urmaresc multe seriale, nu le enumar aici, si acum sunt cu ochii in soare si vad o caldare de ciudatenii!
  • Admin
   Si cam asta se incearca, dar asa acum ati precizat si dumnevoastra, este o munca benevola. Cine are timp zi de zi 6-7 ore sa traduca cate un episod ? In afara ca fiecare are un job, poate nu au chef sau sunt alte treburi. Ati intelege mai bine doar daca v-ati apuca de tradus un serial anume.
   • Am senzatia ca am fost gresit inteles! Ma vad nevoit sa repet: apreciez munca traducatorilor, faptul ca isi rapesc din timpul lor liber! Nu ma pot incumeta la traduceri! Dar daca te apuci de tradus un anume serial, doar probleme grele ce nu depind de tine te impiedica sa duci acea munca la bun sfarsit! Sunt seriale la care am si uitat personajele! O munca trebuie dusa pana la capat! Seriale noi apar cu zecile! Cum este sa te apuci de alt serial si sa lasi balta pe cele traduse de la inceput?
   • Admin
    Aveti pe cineva anume in minte care procedeaza in felul acesta ? Noi doar pe GinaEugenia o stim, care incepe multe seriale, dar le duce la bun sfarsit. Nu stim de un traducator care a inceput mai multe seriale si nu a dus niciunul la bun sfarist. Poate aveti dumnevoastra cateva exemple recente.
   • In regula atunci! Nu am timpul necesar sa caut pe toti cei care traduc si nici sa aflu motivele! NCIS LA de pilda! Am aflat ca se inchide dupa acest sezon! Il urmaresc de la inceput, macar la final sa il vad pana la capat! Seria FBI, SWAT si tot asa! Daca cel sau cei care traduc au probleme, le doresc sanatate maxima si tot binele!
   • Admin
    La NCIS L.A este traducere de tip retail si vor fi publicate si restul episoadelor din sezonul 12. Sezonul 13 o sa apara tot asa in format retail, cand va fi difuzat la TV. La acest serial poate stiti, poate nu stiti, a avut mai multi traducatori, iar unul dintre ei care mai continuat asa cum a putut serialul, a si decedat. Desprea traducatorul care traduce seria FBI si mai nou a preluat si S.W.A.T s-a discutat acolo si a explicat de mai multe ori ce probleme a avut.
   • La Charite sezonul 1 s-a oprit traducerea fix la ultimul episod, de exemplu. Nu stiu, sincer, cum nu se poate finaliza
 • Da. Era ciudat ca pe alte surse poti viziona seriale foarte vechi iar pe mixdrop nici pe unele relativ recente. Totusi  o luna e cam putin pentru a considera  ca inactivitate si a sterge un intreg serial... Dar asta nu e vina dvs. Multumesc.
  • Admin
   Noi avem putin mai mult de atat, dar chiar si asa nu rezista sau pur si simplu le sterg ei pentru a ocupa spatiu pentru alti. Este o sursa buna pentru voi sa vizionati, dar nu si pentru noi ca administratori.
 • Buna seara. Mixdrop este o sursa excelenta dar din pacate nu se poate urmari un serial intreg deoarece majoritatea episoadelor sunt sterse de pe aceasta sursa....  
  • Admin
   Pentru ca sterge fisierele pentru inactivitate. Nu putem re-urca lunar tot ce sterg ei. Rezista acolo unde serialul este vazut cel putin o data pe luna.
 • de ce nu functioneaza videohostingul NETU?orice site accesez de filme online nu functioneaza.
  • Admin
   Trebuie sa ne dati mai multe detalii. Ce se intampla mai exact ? Apare un mesaj de eroare ?
 • Buna seara.Am verificat 4, 5 browsere si confirm ca sursa netu merge fara probleme DOAR pe Opera. Asta pentru fimele unde nu exista alternativa userload, practic cea mai user friendly !
 • De fapt hqq.to face cryptomining pe PC-urile noastre in timp ce un tab este deschis cu film (din acest motiv nici PC-ul nu intra in standby; pe alte site-uri de ex. youtube, intra in standby daca e configurat corect).- In brower, procesul intern "hqq.to subframe" consuma 100% CPU cu 1 tab deschis, cu un video pe pauza, care nici macar nu face buffering. - In windows, in task manager, se vede ca exact 1 core al procesoruli este 100% utilizat de brower (o sa apara 25% daca ai quad core, 12-13% daca ai 8 core etc). Repet, cu 1 tab si filmul pe pauza!- De aceea nu merge netu.tv - pentru ca se conecteaza "pe la spate" la hqq.to, care e recunoscut ca malware si e blocat. - Solutia? Am adaugat hqq.to si cele doua IP-uri pe care le foloseste (104.21.60.61 si 172.67.192.180) in optiunile de filtering ale routerului (ca sa fie blocate) si ... ta-dam! ... supriza maxima - filmele merg EXACT la fel (adica bine), dar fara sa imi mai minereasca chinezii calculatorul. Acum daca bag in browser hqq.to imi da connexion timeout, dar filmele merg perfect (pe USERLOAD). Deci nu avem nevoie de fapt de hqq.to. - In caz ca nu v-ati prins... hqq.to e detinut de chinezii de la 56.com, care apartin de reteaua Renren, cu interese majore in bitcoin mining. Vezi si:- https://whois.domaintools.com/hqq.to - https://techcrunch.com/2011/09/26/chinese-social-network-renren-buys-video-sharing-site-56-com-for-80-million/-&nbsp; https://www.cnbc.com/2018/01/04/renren-stock-jumps-after-it-says-its-raising-money-through-ico.htmlMiningul e interzis in china doar de fatada, de fapt organizatiile de stat chineze mineresc pentru statul chinez, folosindu-se de victimele naive din lume -- printre care si unii care se uita la file si se mira ce mult CPU le consuma browserul :) :) :) Dar cine ii ajuta la minerit merita un pic recompensat, nu ? (Oare cine?)
  • Admin
   Am verificat si noi si nu consuma asa cum ati spus dumnevoastra. S-a verificat cu si fara adblock sau alte extensii care ar putea bloca domeniul respectiv. Au fost folosit candva acest lucru, dar de atunci nu s-a mai plans nimeni de acest lucru. Stim doar ca au sistem de p2p si inseamna asta "Signal server allow to peers connect to each other peers, using signal server, peer used WebRTC protocol to deliver video chunks between each other peers." Dumnevoastra puteti sa urmariti pe ce sursa doriti si sa le blocati pe restul, dar daca este asa cum spuneti dumnevoastra, posibil ca in viitor si celelate surse sa procedeze la fel, daca le merge asa bine finaciar.
   • Multumesc pentru feedback. Admit si ca e posibil sa ma insel :) - poate e doar un bug in browser / oricum toate browserele se poarta ciudat in ultimul timp cu hardware acceleration (ba merge, ba nu...). Inainte de ultimele update-uri de engine Chromium foloseam Vivaldi, mergea si hardware acceleration (in Opera si Edge nu mergea corect) - se vedea clar ca muta incarcarea de pe CPU, pe GPU... acum pare sa mearga ok si in Opera, in schimb Vivaldi se comporta ciudat (uneori refuza sa faca full screen). 
 • Buna, sursa Mixdrop incepe sa dea erori. Imi apare ceva pagina rosie dupa ce inchid reclamele, in care spune ceva de genul: The site is phishing to install bad apps to your phone. Nu stiu ce se intampla, insa daca va mai aparea eroarea, o sa fac un screenshot cu eroarea exacta si am sa va trimit un mail. Multumesc. O seara placuta!
   • Admin
    Ip-ul dumneovastra arata ca navigati site-ul din Italia, acolo noi avem site-ul blocat de mai multi provideri de internet. Posibil din cauza acesta sa nu va functioneze site-ul.
 • Buna ziua. As avea o sugestie: majoritatea avem smart tv-uri in ziua de azi. Ar fi frumos daca s-ar putea sa aveti un buton la video-uri pentru a le putea proiecta pe smart tv. Bineinteles ca putem accesa site-ul direct din browser-ul smart tv-ului dar pana inchizi toate reclamele si pop up-urile de la telecomanda nu mai ai chef de film. Asa doar inchizi reclamele de pe telefon apoi te conectezi la smart tv si proiectezi. Ceva gen butonul de la youtube (acela de conectare la un dispozitiv). E doar o sugestie. O zi frumoasa
  • Admin
   Buna ziua, Puteti sa folositi aplicatia WEB Video Caster si functioneaza cu orice sursa. Daca vreti sa vizionati din browser-ul smartv-ului se poate cu Evoload , Mixdrop sau Userload. Pe Evoload aveti un buton dupa sigla EVO , se numeste TV si il puteti selecta de pe mobil , urmariti pasii de acolo si vizionati direct din browser-ulul smartv-ului.
 • Cum putem sa recomandam un film/serial pentru a fi incarcat aici pe site? Stiu ca am mai facut odata asta dar nu mai gasesc optiunea.
 • Buna ziua. La serialele unde nu exista surse alternative functionale la netu tv (deci numai "defunctele" rapidvideo si openload) s-ar putea incarca subtirarea daca o descarci de pe titrari.ro sau regielive ?Va multumesc anticipat , tot respectul pentru munca dumneavoastra si a traducatorilor !!!
  • Admin
   Buna ziua ! Momentan serverul este sub atac asa cum probabil ati citit si se poate si acest lucru, dar nu inseamna ca o sa fie si sincronizita traducerea ce o descarcati cu video-ul pe care il avem pe site. Comentati si o adaugam noi intr-un alt mod, ca avem acesta posibilitate.
 • O intrebare si nu stiu daca a mai fost adresata. Se poate adauga un tab la serialele pe care le am vizionat in care sa le punem la vizionate dupa ce am terminat cu ele? asta vine in ideea in care as dori sa mai recomand seriale la prieteni si uit de ele. stiu ca ideea asta era la vplay si dupa ce le adugai la fav si le vizionai le treceai la vazute. Asa trebuie sa le las in lista de fav si e deranjant sa tot dau peste ele si nici nu le as sterge ca nu imi mai amintesc dupa ce am vazut. Multumesc!
  • Admin
   Nu avem un script special facut de la 0. Este o tema pe care o poate avea oricine, usor modificata de noi si cu cateva functii care nu aglomereaza chiar atat de rau baza de date. Din pacate nu stim in acest moment daca s-ar putea face acest lucru, dar cu siguranta este o idee de luat in calcul in momentul in care vom mai face modificari la site.
 • Am rezolvat putin diferit.Folosesc mozilla cu addblock plus,ublock origin si popup blocker ultimate (dar asta nu conteaza).La addblock plus am mai adaugat niste filtre pe acolo (deloc exceptii) si la ublock origin am adaugat exceptiile.Tot nu mergea.Pana la urma mi-am amintit ca am mai patit pe alt site asa ceva si acolo dezactivasem ublock origin ca sa mi se incarce video-ul de pe netu.tv.Am explorat pe acolo prin setarile ublock-ului si am descoperit o optiune purge all caches in filter lists.Am dat click pe ea,am asteptat sa se faca ce trb sa se faca pe acolo si dupa aia am revenit sa vad daca a functionat.Si chiar a mers :) Merge super bine (doua click-uri pe butonul alb si apare ala rosul de pe player)Las acest comment in speranta ca poate ajuta pe altcineva :)
  • Admin
   Este important tot timpul actualizarea filtrelor. O sa trecem si asta in topic ca se stie. Cu toate ca s-a mai precizat acest lucru si inainte.
 • buna ziua!am incercat sa dezinstalez si sa reinstalez adblockerul, am pus hqq.tv pe whitelist (cred), am pus pause la adblocker (You've configured AdBlock to remain paused on this site for every visit), dar tot nu imi merge playerul ;; adblockerul este cel cu mana alba pe fundal rosu, iar ca eroare imi apare "hqq.tv refused to connect."; din pacate nu imi merg nici celelalte 2 playere: rapidvideo este doar negru si nu apare nimic, iar openload are aceasta eroare "The web page at https://openload.co/embed/BJ0GO-JFNjs/Doctor_Who_S01E09_%5BBluRay%5D.mp4 might be temporarily down or it may have moved permanently to a new web address.". Ma puteti ajuta va rog?
  • Admin
   Eroare hqq.tv refuse to connect apare atunci cand ip-ul de pe care navigati este banat de sistemul lor de protectie. Daca folositi VPN, schimbati locatia si poate o sa functioneze. Sursele Rapidvideo si Openload au fost inchise in 2019, dar inca nu au fost inlocuite la toate serialele de pe site.
   • multumesc mult!!! aveam vpn si nu mi-am dat seama; acum merge dupa ce l-am dezactivat
 • Sunteti geniali. Oameni cu logica, ma bucur sa vad. Postati atat problema cat si solutia. Respect!
 • Buna ziua! Eroarea de care amintiti in articolul Netu.tv din 28 septembrie 2021 nu poate fi reala intrucat serverul Netu.tv nu accepta din start ca extensia adblock sa fie activa. Chiar si cu extensia dezactivata nu functioneaza. Mie imi apare ca mesaj pentru eroare "don't open developer tools".
  • Admin
   Buna ziua ! Noi am testat si acum si inainte si nu apare asa ceva. E clar ca aveti alte lucruri instalate pe acolo in afara de Adblock. Eroare apare doar atunci cand deschideti consola de la browser. Deci pentru astfel de lucruri puteti sa ne scrieti pe e-mail si sa trimiteti si dovezi ( screenshot). La contact@filmeserialeonline.org .
 • salutare ! toata stima si respectul pentru voi dar am o intrebare am citit comentariile si am oprit adblockeru am sters prajiturile, torturile am dat refresh si nu merge nici unu din playere ce as putea sa fac ?
  • Admin
   Cititi ce scrie in articol, nu in comentarii. Nu putem sa va repetem aici, ceea ce scrie deja mai sus. Problema este doar pe Netu.tv, restul playerlor nu au nicio problema.
 • habar nu am unde sa scriu asta dar puteti sa postati si serialul toyboy? primul sezon e pe netflix, iar al doilea a aparut duminica in spania
  • Admin
   Puteati sa o faceti la pagina serialului. Exista si acolo sectiune de comentarii, dar nu o sa mai fie nevoie. Episodul 1 din sezonul 2 a fost deja publicat si este doar in limba spaniola. Daca cunoasteti bine limba spaniola, il puteti urmari fara probleme. Noi am facut un anuntat la primul episod, dar nu ne-a contact nimeni sa-l traduca.
 • Buna dimineata! Din pacate, problema cu netu.tv nu s-a rezolvat nici macar dupa ce am dezinstalat si reinstalat extensiile AdBlock si dupa ce am dat clear cache si clear history in firefox. Folosesc AdblockPlus (ABP) si AdBlock (cea cu mana alba pe fundal rosu). Aveti idee ce as mai putea incerca ca sa pot folosi sursa netu.tv?Multumesc.
  • Admin
   Buna dimineata ! Tocmai ce a fost scos domeniul de pe lista EasyPrivacy pentru Adblock Plus si Adblock normal, dar pe Adblock (cel cu mana alba pe fundal rosu), domeniul hqq.tv exista pe lista (Cryptocurrency (Bitcoin) Mining Protection List). Asteptam sa fie inalturat si de pe lista respectiva. Puteti sa adaugati dumnevoastra in Adblock (cel cu mana alba pe fundal rosu) domeniul hqq.tv in white list. Adica apasand pe Customize in setarile extensiei ( chrome-extension://gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/options.html#customize ) Exemplu imagine : http://prntscr.com/1u1i6sv . Apasati pe Ok si refresh la pagina.
   • Am rezolvat problema in formula indicata de voi. Multumesc de ajutor, precum si pentru eforturile pe care le faceti ca sa avem acces la un portal atat de bine organizat cu filme si seriale!!
 •  Buna ziua! Folosesc adblock si tot nu merge netul.tv Nu gasesc in setarile/optiunile  de la adblock purge all caches si update now.
  • Admin
   Inseamna ca dumenvoastra nu folositi extensia de care s-a tot vorbit in aceste doua zile. Deci cum numeste extensia pe care o folositi dumnevoastra ? Noi am testat cu vreo 3 si cu toate functioneaza fara nicio problema. Va rugam sa lasati numele de la extensie sau link-ul direct de la ea.
   • Admin
    S-a verificat si cu acesta extensie si totul este functional. Intrati la setarile extensiei respective si apasati Update Now. Link-ul direct de la setari este acesta : chrome-extension://gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom/options.html#filters sau apasati click stanga pe extensie, din nou pe rotita (adica setarile extensiei) si ajungeti la Filter list unde puteti sa dati update. Toate Adblock-urile folosesc aceleasi liste sau cel putin o parte din ele. Cu cate filtre aveti activate acolo, cu atat mai greu se poate misca pagina. Totusi la dumnevoastra ce eroare apare ?
   • Am facut update, aceeasi problema. "cant connect to stats server wss analyticacdn.com, try to disable AdBlock and refresh page." Ce alta extensie tip block pot folosi?
   • Admin
    Inseamna ca problema este de la cache. Curatati cache-ul din browser si cookies si reinstalati din nou extensia. Puteti incerca reinstaland extensia prima data sa vedeti daca are efect. Extensiile respective noua nu ne fac niciun bine si preferam doar sa va ajutam doar cu ce aveti. Toate extensiile fac acelasi lucru si se folosesc de aceleasi filtre.
  • Va multumesc frumos, nu doar pt suport ci mai ales pt ca sunteti, pt munca dvs si multitudinea de seriale si filme oferite! Respect! <3
 • Nu era un repros decat strict la cei care administreaza netu tv. Pe langa faptul ca nu se incarca, se blocheaza si mie personal imi blocheaza si pagina, fiind nevoit sa ies si sa accesez din nou pagina respectiva. Mai rar se mai intampla si cu ok stream, evload nu se deschide de loc, mixdrop este cel pe care pot viziona. Am inteles de la dvs ca tv-ul ar fi " vinovatul" de serviciu dar nu sunt sigur ca dupa aceasta pandemie  sau in plina pandemie dupa unii, multi vor reusi sa-si cumpere alte tv-uri doar sa tina pasul cu pretentiile si masurile de siguranta exagerate ale netu tv. Multumesc oricum pentru raspuns.
  • Admin
   Puteti sa folositi aplicatia WEB Video Caster si functioneaza cu orice sursa. Daca vreti sa vizionati din browser-ul smartv-ului se poate cu Evoload , Mixdrop sau Userload. Pe Evoload aveti un buton dupa sigla EVO , se numeste TV si il puteti selecta de pe mobil , urmariti pasii de acolo si vizionati direct din brwoser-ulul smartv-ului.
  • Admin
   Argumentati, ca din vizioari obsevam ca pe celelate pe care le adaugam nu va uitati mai deloc.
 • netu.tv nu mai functioneaza. Nu se incarca nimic. Cand spuneti reinstalati extensia ? care extensie ? puteti dezvolta aceasta parte ? 
  • Admin
   Este de la Adblock problema. Extensia fiind Adblock. Actualizati lista de la Easylist sau resintalati extensia Adblock. O sa refacem anuntul, sa fie mai bine inteles de toata lumea. Dupa aparea butonului play, vedeti un chenar alb si cu un mesaj in partea stanga : "videohosting with.." sau eroare "„HLS js Error: networkError – fatal: true – manifestLoadError" ?
 • Salut In primul rand felicitari pt tot ce faceti, intrebarea mea este urmatoare nu ati putea face pentru seriale un player ceva sa bage episoade singur .MULT SUCCES SI SPOR LA TREABA !
  • Admin
   Vreti ceva ca la Netflix ? Sa porneasca un episod, unul dupa altul ? Posibil ca player-ul Evoload sa aiba pe viitoar acesta optiune. Ca un fel de playlist.
  • Admin
   La ora 10:00 se lanseaza Disney si probabil ca la noi o sa apara dupa ora 11:00 incolo. Are peste 2 ore si o sa dureze encode-ul 30-40 de minute.
 • Buna ziua, nu imi merg sursele, mai putin netu.tv. si evoload(la care unele serii nu exista) Am testat functionalitatea pe mai multe dispozitive si pe nici unul nu functioneaza
  • Admin
   OkStream are si acela probleme, dar acum este din nou functional serverul Mixdrop. Pe Userload nu ar trebui sa aveti niciun fel de problema Poate reusiti sa ne aratati printr-un video sau un screenshot problema pe care o intampinati.
 • Va rog , daca ma puteti ajuta ,de ce nu mai functioneaza pe smart tv player-ul netu tv ? Multumesc mult !
  • Admin
   Nu stim cand a functionat vreodata. De cand au adaugat toate aceste verificari anti-bot, nu stim sa fi mai functionat de atunci. Puteti sa folositi aplicatia WEB Video Caster si functioneaza cu orice sursa. Daca vreti sa vizionati din browser-ul smartv-ului se poate cu Evoload , Mixdrop sau Userload. Pe Evoload aveti un buton dupa sigla EVO , se numeste TV si il puteti selecta de pe mobil , urmariti pasii de acolo si vizionati direct din brwoser-ulul smartv-ului.
 • Fi-ti amabili, netu tv a functionat excelent pana alaltaieri, acum am doar ecranul negru, cu durata episodului in dreapta sus. Pentru unele seriale, e unica sursa.....
  • Admin
   Pare sa fie o problema izolata, la cum o descrieti. Testati dintr-un alt browser sau de pe un alt device. Noi nu intampinam aceasta problema.
  • Admin
   Cum adica ? Nu ati vazut ca au fost scoase reclamele care erau pozitionate deasupra player-ului si sub player. Ar fi trebuit sa va bucure ca nu le mai vedeti atat de des si a fost adaugat atlceva in loc, care este mai putin vizibil si se poate inchide usor : https://gyazo.com/521f3aa99021f2d7e0b1adab61bd8cca . Nu ar trebui sa va deranjeze cu nimic. Acum daca va referiti la cele din player, nu le controlam noi si nu stim daca au facut schimbari in ultima vreme. Din punctul nostru de vedere, este acelasi rezultat ca saptamana trecuta, chiar inspre mai rau.
  • Admin
   Pentru ca nu avem HTTPS , ultimul S vine de la SECURE.Trecerea asta nu o putem face oricum asa rapid, mai ales dupa atatia ani. Toate site-urile ar trebui sa foloseasca HTTPS, dar in mod special cele de plati. Deci nu ar trebui sa ingrijorati, ca nu va cerere nimeni sa platiti ceva.
 • Exista vreo metoda de a preveni ad-urile de pe netu.tv (cele recente, cu 5s skip)? Nu numai ca raman in istoria personala youtube ca fiind vizionate, dar altereaza selectia de videoclipuri afisate pe algoritmul youtube pe pagina de start. La filme / seriale mai vechi nu exista alta sursa de vizionare.Multumesc.
  • Admin
   Din acele ad-uri reusim si noi si ei sa intretinem site-ul si ei serverele. Daca nu doriti sa va afecteze contul de youtube , puteti sa va deconectati temporar de la contul de youtube sau deschideti site-ul nostru intr-o pagina privata. Probabil ca exista si extensii care le blocheaza , dar nu putem promova asa ceva.
 • FSOnline,am inteles!Mii de multumiri pentru raspuns!Va doresc numai bine si multa,multa sanatate!O zi frumoasa!
 • Buna dimineata oameni frumosi!Inainte de toate va multumesc pentru ca sunteti,pentru tot minunatul FS Online;pentru mine ati facut pandemia suportabila aproape nesimtita,cu frumoasele filme!Sunt convinsa ca  in spatele acestui site este o munca enorma.O intrebare daca-mi permiteti.In Ro m-am utita mereu la filme de pe un Ipad(versiunea 9.3.5).Odata ce m-am mutat in Italia,nu mai pot viziona filmele decat de pe PC,Mentionez ca la Ipad am folosit Safari pentru FSOnline ,dar acum acelasi motor de cautare imi spune"safari cannot open the page because the server cannot be found".M-ati putea ajuta cu un sfat / raspuns?Va multumesc!Multa,multa sanatate tuturor!
 • Buna ziua.Intai si intai multumiri Netu TV pentru ajutorul dat.Dar de 2 luni, acelasi TV Smart Samsung si aceleasi setari, nu mai apar subtitrarile.La filme la care acum cateva luni au aparut.Se stie o cauza ? Multumesc anticipat
  • Admin
   Buna ziua ! Nu stim care este problema pe smartv-uri , dar sunt persoane care ne-au mai scris ca acesta problema exista si pe alte device-uri. Cauza nu se cunoaste , pentru ca cei de la Netu.tv au cerut sa verifice chiar ei prin Team Viewer si nimeni nu prea este dispus sa faca acest lucru. Daca cumva intampinati pe windows si sunteti dispus sa faceti acest lucru , ne puteti contacta pe e-mail. Problema pe care o intampinati , este una izolata si noi nu reusim sa o reproducem. Deci ajutor cumva trebuie sa vina din partea voastra.
   • Multumesc pentru timpul acordat si pentru raspuns.Sunt insa servere (nu cred ca este corect sa le numesc)  la care apare subtitrarea aceluiasi film care nu apare pe NetuTv
   • Admin
    Problema acesta este doar pe sursa Netu.tv . Pe celelalte sursa nu sunt probleme de acest gen.
 • Buna ziua.  Pot vedea subtitrarea doar dupa ce dezactivez antivirusul si nu mi se pare normal. Pana acum 7 zile nu era aceasta problema!
  • Admin
   Buna ziua ! Aseara s-a remediat problema cu subtitrarea si nu stim nimic ca ar bloca un antivirus acest lucru. Ce antivirus minune aveti ? Sa putem testa si noi.
 • la unele seriale nu pot vedea subtitrarea pe netu.tv. chrome, win10. e după ce a fost întreruperea de săptămâna trecută. mulțumesc.
  • Admin
   Deschideti consola de la browser ( ctrl + shift + i ) , apasati unde scrie „Console” si bifati de la default levels – Errors Only : Exemplu imagine : http://prntscr.com/rqdd90 si pentru tabul Netowrk la fel , dar fara sa mai bifati ceva. Faceti un print screen pentru ambele taburi sa putem trimite mai departe celor de la Netu sa verifice. Daca va este mai usor puteti sa faceti un scurt video pe care sa-l trimiteti la adresa de e-mail : contact@filmeserialeonline.org . Si va rugam sa ne lasti un exemplu de episod sau film unde nu apare subtitrarea , sa verificam si noi.
  • Admin
   Depinde de smartv-ul fiecaruia. Optiunea cea mai buna este sa folositi WEB Video Cast , sa o instalati atat pe device-ul mobil , cat si pe smartv si dati cast direct la smartv. Gasiti destule tutoriale pe youtube. Browser-ul smartv-ului este invechit , chiar daca aveti un model nou de smartv.
 • Salut ma numesc Madalin, am cont fso si am o problema care as dori sa stiu daca ma puteti ajuta, pe pagina de serial si filme salvate imi apare 3 pagini negre ca si cum ar fir salvari dar care daca apas pe ele ma trimit la pagina principala a sitului. Va multumesc.
 • hqq.tv a refuzat conexiunea. aveti idee de ce ? M-am uitat la un episod , si cand sa dau pe urmatoru imi aparea acel lucru , apoi am revenit pe acel episod pe care l-am vazut si nu a mers 
  • Admin
   In mod normal acest lucru se intampla cand ip-ul de pe care navigati este blocat de sistemul lor de protectie. De data acesta a fost o problema generala si s-a tot repetat inca de ieri la ora 9 si seara tarziu dupa ora 0. Acum este functional serverul.
 • "De ieri am probleme pe browserul Chrome-pc, nu pornește nici un player, am reinstalat si win10 dar degeaba............." s-a rezolvat cu instalarea alter versiuni de win!0.
  • Admin
   Si pe care versiune de Windows 10 nu a functionat ? Macar sa testam si noi la randul nostru. Nu prea vedem cum ar afecta mersul tuturor surselor o versiune de Windows anume.
   • Il am pe dvd, este un OEM care funcționează f.bine dar mie mi a creat problema aceasta.O sa verific ce ver. este și va comunic.
  • Admin
   Poate e blocat fix ip-ul de pe care navigati. Incercati sa schimbati tara din VPN. In mare parte chiar daca ei spun ca nu functioneaza , noi am testat si cu un VPN platit ca Express VPN sau Nord VPN , functioneaza.
 • pe smartv vechi merg doar 2surse ok nici o problema problemna aparela traducere  pe cele 2surse care nu se vad trad. e de tip srt pe cele 2surse care se vad mixdrop si ev trad e de tip vtt tip care iarasi nnu e acceptar asa ca nu am tradicere  nu se pot introduce si subtr srt ?   pe de lata parte chiar cand vad un film de la voi  si iau subtitrarea din alta parte   nu se potrivesc deloc varog solutii
  • Admin
   Daca vizionati cu aplicatia Web Video Caster ia direct subtitrarea din player. Deci nu aveti cum sa gresiti acolo. Evoload unde este disponibil are deja functia la player de TV si trebuie urmate instructiuniile de acolo. Solutii sunt de vizionare pe orice fel de smartv , dar nu direct pe browser-ul de la smartv , ca sunt destul de vechi.
 • Buna seara, acceptati cereri? As vrea sa puneti filmul Amadeus, dar nu stiu la ce adresa sa trimit (poate pe contact@...?) ori daca acceptati cereri, am vazut ca ati scris la un moment dat ca nu mai acceptati
  • Admin
   Poate sa fie din cauza la recapacha. Fiindca si ei la randul lor au acest sistem de protectie. Curatati browser-ul de cache si cookies , dati un restart la device si la router si incercati din nou. In acest moment sursa Evoload este functionala la noi.
 • De ieri am probleme pe browserul Chrome-pc, nu pornește nici un player, am reinstalat si win10 dar degeaba, a trebuit să folosesc IE.Pe android nu sunt probleme.
  • Admin
   Poate pe Chrome mai folositi si alte extensii de tip adblock care blocheaza. Noi am facut teste in modul privat de pe Google Chrome si functioneaza. Si daca nu ati avea alte extensii si tot nu porneste niciun player , chiar nu stim ce ati putea avea instalat pe acolo sa blocheze in felul acesta fiecare player.
 • Bună seara :) Folosesc un smart Tv pentru vizionarea online, server principal Netu.tv care de o săptămână îmi rămâne blocat cu un ecran negru. Nu mai apare nici acel buton de play nici altă opțiune, decât alternarea unor screen shots ale materialului respectiv. Dacă mă puteți ajuta, rămân recunoscător, nu că nu aș fii deja :) 
  • Admin
   Buna seara ! In urma ultimelor schimbari pe sursa Netu.tv , nici nu prea vedem cum ar mai putea functiona pe smartv. Browserele smartv-urilor sunt destul de invechite. Daca de pe aceeasi conexiune reusiti sa urmariti de pe orice alt device , atunci problema este de la browser-ul smartv-ului. Solutia ar fi sa folositi aplicatia Web Video Caster si sa o instalati atat pe telefon cat si pe smartv si sa vizionati mult mai bine in acel fel. Tutoriale de utlizare a aplicatiei gasiti pe youtube.
 • Buna seara! Mai încerc încă o data si va rog sa adăugați in lista și serialul law and order SUV. Am făcut solicitarea și cum se sugerează de fiecare data, și nimic. Poate de data asta se intampla ceva. Mulțumesc! 
  • Admin
   Buna seara ! Serialul se afla deja pe lista noastra, impreuna cu alte 400 de seriale cerute de utilizatori de-alungul timpului. Momentan sunt alte cereri in lucru si unele dureaza si doua saptamani sa fie adaugate pe site. Ca multe seriale sunt vechi si au nevoie de resincronizare. Daca le-am fi adaugat pe taote fara subtitrare, nu ar fi fost nicio problema.
 • este vre-o problema de nu mai merg filmele in UK? nu se incarca pe nici o sursa. problema este pe toate site-urile
  • Admin
   Va trebui sa oferiti si mai multe informatii. Sa spuneti eroare care apare pe fiecare sursa video in parte. Nu stim care poate sa fie problema in UK.
   • nu apare nici o eroare. incerc sa dau play pe orice film in toate sursele, se deschid tab-urile cu reclame dar filmul nu se incarca si butonul de play ramane pe ecran. folosesc site-ul vostru pe tv de ani de zile. de cateva sapt numai merge
   • Admin
    Asta poate sa fie din cauza browser-ului tv-ului care nu se actualizeaza ca un browser normal cum este Chrome sau Firefox pe Windows. Au tot facut schimbari la playere sa se protejeze cat mai bine si acel browser este vazut prost. Pentru smartv cel mai bine ar fi sa folositi aplicatia Web Video Cast si o sa instalati pe telefon si pe smartv. Gasiti destule tutoriale pe youtube sa va dati seama cum functioneaza.
  • Admin
   Ne-a confirmat cineva din UK ca nu este nicio problema cu sursele video. Atat ca Mixdrop in continuare are aceleasi probleme de acum 2 zile , dar o sa revina la normal. Verificati sa nu aveti vreo extensie care chiar va blocheaza accesul la surse.
 • imi pare rau,Netutv nu mai functioneaza deloc la mine iar singurul e Mixdrop si nici acest player tot timpul.ce pot sa fac?
  • Admin
   Pe Netu.tv poate sa fie de la ip-ul dumnevoastra , sa nu cumva sa-l aveti blocat. Apare un mesaj de eroare anume ? Mai avem si Evoload si OkStream (Userload). Cam imposibil sa nu functioneze nici macar celelate surse.