Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


Lista filme/seriale actualizate / in curs de actualizare

Pe data de 20 octombrie administratorul site-ului Rapidvideo a ales sa-si inchida site-ul din cauza presiunlor legale facute de aceeasi alianta care a ajuns la o intelegere cu administratorul site-ului Openload si a site-urilor care apartiunea aceluiasi individ sau care foloseau acelasi script, ca Streamango , Streamcherry si Verystream.
Site-urile noi si cu care vom continua de acum incolo sunt : Vidoza , Videomega si Mixdrop.

Pe site avem 1670 de seriale (42.328 de episoade) si 6330 de filme toate publicate in decursul a 4 de ani de zile.
Dintre 1670 de seriale publicate , 243 aveau ca sursa doar Openload.

De pe data de 31 octombrie s-a inceput actualizarea acestor seriale cu cel putin doua surse de vizionare (Netu si Videomega).

Update : 17.12.2019

Serialele si filmele care aveau doar Openload ca sursa de vizionare au fost inlocuite cu cel putin 2 sau chiar 3 surse de vizionare.
Acum s-a inceput lucru la serialele cele mai populare de pe site , ordinea primelor 70 de seriale o gasiti aici : https://pastebin.com/Lwe45pGu

Filmele le vom actualiza toate o data si speram ca pana la sfarsitul lunii sa terminam cu actualizarea acestor filme si seriale.
Se lucreaza in ordinea numarul de voturi de pe imdb si a numarulor de sezoane a unui serial.

O sa lasam comentarii promovate cu lista serialelor la care se lucreaza si cand vor fi actualizate o sa vedeti la pagina ultimelor episoade subtitrate.

Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

527 comentarii

  • Salutare, guest
  • Admin
    Toate filmele de pe site au 4 surse video.Serialele inca sunt in lucru si nu o sa mai va anuntam cu liste ce seriale actualizam , doar ca lucram exlusiv la serialele populare.Prioritatea este adaugarea de continut nou si actualizatul serialelor care se intorc cu sezoane noi.