Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza


Modificari esentiale !

Dacă nu aţi apucat să citiţi update-ul din ştirea Avertisment Google , problema cu avertismentul s-a rezolvat.
Devine din ce în ce mai greu să lucrezi şi să ţii anumite playere pe site din cauza reţelelor cu care aleg deţinătorii hosturilor respective să lucreze.Noi am făcut tot posibilul să găsim o solutie in cat să rămână în continuare site-ul în varianta cu care v-aţi obişnuit şi acum de fiecare dată când vreţi să vedeţi un episod sau un film trebuie să apăsaţi pe butonul play sau oriunde în spaţiu respectiv pentru a putea vedea sursele video.
Această modificare face site-ul şi mai rapid si mai securizat.Ne-am gândit că e mai uşor decât să dai un click şi să te trimită pe o altă pagină şi să aştepţi un anumit timp până ajungi la sursa video.

Pe lângă această modificare s-a implementat şi opţiunea „FĂRĂ SUBTITRARE”.
Încă nu fost modificate toate posturile , se lucrează la asta.

Speram să fiţi mulţumiţi de munca noastră de până acum şi de ce vom face în continuare.
Acum lucram la adaugarea de filme noi si sa inlocuim anumite surse de la episoade.

Cu stimă,
Echipa FsOnline

Site-ul Userload o sa revina, doar ca mutarea pe un alt server este destul de complicata in aceste momente si nu se stie exact cat va mai dura, dar o sa va anuntam cand o sa aflam si noi mai multe detalii. Folositi pana atunci sursele suplimentare (Netu sau Mixdrop).

8 comentarii

  • Salutare, guest
  • cum putem adauga filme in lista? am cont(sau cel putin asa cred, ca mi l a preluat pe cel vechi) dar nu reusesc nicicum! Ne placea mult mai mult vechiul format!
  • Acest site are legatura cu FSONLINE acela cu un 8 portocaliu intors? de vreo 2 ani urmaream filme pe acel site, mi am facut lista de watchlist, favorite etc mi a placut foarte mult/ Acum acel site mi se incarca foarte greu sau deloc, iar siteul asta nou imi pare foarte greoi, nu mi a preluat listele , nu inteleg, va rog dati mi o informatie utila!
    • Admin
      Se lucreaza la acel site , incercam sa gasim o rezolvare.Sunt doua site-uri diferite cu baze de date diferite.
  • As vrea sa întreb dacă la căutarea filmelor și a serialelor dacă s-ar putea pune niște filtre, gen după Rating... și altele ?  Mulțumesc