Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Iron Man 3

Iron Man 3

Iron Man 3    

PG-13 130 min

7.3
IMDB: 7.3/10 516,778 voturi

Genul: AcţiuneAventuriSF

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Tony Stark, omul din spatele costumului Iron Man, miliardar de succes şi supererou ori de câte ori are ocazia, este pus în situaţia de a-şi folosi inteligenţa si inventivitatea  pentru a redeveni Iron Man cel binecunoscut, dar fără a avea la dispoziţie tehnologia şi resursele financiare care erau o obişnuinţă pentru el. Atunci când universul său este distrus de puternicul terorist (Mandarinul), iar cei dragi lui sunt puşi în pericol, Tony Stark este nevoit să facă faţă ameninţării şi să îşi salveze atât familia cât şi concetăţenii.

No links available
No downloads available

5 comentarii

 • Salutare, guest
   • Dragi admini, vedeti ca exista un site cu fix acelasi skin ca asta, aceleasi butoane si etc. doar ca plin de reclame. M-am gandit ca ati vrea sa stiti ca cineva va copiaza brand-ul. Va urmaresc de vreo 4 ani, administrati site-ul meu preferat (initial intram pe fsonline, de pe vremea cand exista buton de download) de filme online si faceti o treaba foarte buna !
   • Admin
    Buna seara ! Stim de acel site si nu are rost sa-i facem reclama de niciun fel. Site-ul exista si traieste de pe urma noastra cum probabil traiesc si alti care nu ne copiaza desing-ul dar ne copiaza continutul sau se folosesc de numele nostru. Adresele respective au fost reclamate la google dar reclamatia a fost in zadar ca tot apare pe anumite cuvinte cheie. Probabil nu l-au inchis ei ca este profitabil , desi castigurile pe Romania sunt foarte mici.

Filme Asemanatoare