Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Jarhead

Jarhead

Jarhead    

R 125 min

7.1
IMDB: 7.1/10 138,464 voturi

Genul: DramăRăzboi

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

In vara anului 1990, Anthony Swofford, un tanar de 20 de ani inrolat in generatia a treia, a fost trimis in desertul Arabiei Saudite pentru a lupta in Razboiul din Golf.
In 2003, memoriile lui din acea perioada din acele locuri au devenit cea mai bine vanduta carte, Jarhead, nume cu care se alinta Puscasii Marini intre ei. Swoffors a scris cu acea urgenta, promtitudine, onestitate si umor ce ar putea veni doar din partea unei persoane care a trait acea experienta. Cartea lui Swofford a stationat noua saptamani in topul The New York Times al celor mai bine vandute carti si a fost considerata acelasi gen de publicatie ca si “unele memorii…clasice ale Razboiului din Golful Persic din 1991, devenind una dintre cele mai bune carti scrise despre viata militara. Un fragment salbatic familiar pentru milioane de tineri, dar foarte rar atat de bine relatat.”

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • "marine corps" inseamna "puscasii marini", nu "marina militara", care este "us navy". si multe alte subtilitati de limba engleza care sunt traduse gresit.
    • Admin
      Este traducere de tip retail si asa a fost adaptata. Degeaba dati 2 exemple si spuneti ca toata subtitrarea este gresita.

Filme Asemanatoare