Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Joker

Joker

Joker    

R 121 min

8.6
IMDB: 8.6/10 663,033 voturi

Genul: CrimăDramăThriller

Subgen: , ,

Limba:

Subtitrare:

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare.

No links available
No downloads available

145 comentarii

 • Salutare, guest
 • Admin
  Acesta este prima varianta CAM fara subtitrare. Momentan nu avem date oficiale legate de cand vor aparea variantele digitale web-dl sau bluray.
  • Admin
   O sursa cam noua , sunetul este mai bun , contrastul si luminozitatea ceva mai buna , reclamele la site-urile respective blurate si mai putine de data aceasta.
  • Admin
   S-a adaugat varianta 1080p-HC-WEBRip.Subtitrarea in limba engleza este disponibila ca a doua optiune ,mai putin pe serverul Mixdrop ca nu suporta acest lucru momentan.
   • Admin
    S-a adaugat varianta 1080p-WEB-DL.Subtitrarea in limba engleza este disponibila ca a doua optiune ,mai putin pe serverul Mixdrop si Jetload ca nu suporta acest lucru momentan.
   • Admin
    S-a adaugat varianta bluray (HD).Subtitrarea in limba engleza este disponibila ca a doua optiune ,mai putin pe serverul Mixdrop si Jetload ca nu suporta acest lucru momentan.Serverul Mixdrop o sa fie adaugat maine.

Filme Asemanatoare