Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Kick-Ass 2

Kick-Ass 2

Kick-Ass 2    

R 103 min

6.6
IMDB: 6.6/10 196,931 voturi

Genul: AcţiuneComedieCrimă

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Când i-am văzut ultima dată pe asasina junioară Hit Girl şi pe tânărul justiţiar Kick-Ass, cei doi încercau să ducă o viaţă normală de adolescenţi, ca Mindy şi Dave. Pentru că se apropia absolvirea şi cei doi nu prea ştiau încotro s-o apuce, Dave se hotărăşte să înfiinţeze prima echipă de supereroi a lumii împreună cu Mindy. Din nefericire, pentru că Mindy e prinsă că acţionează ca Hit Girl, este nevoită să se retragă, ceea ce o aruncă, spre oroarea ei, în lumea înfricoşătoare a colegelor ei de liceu. Nemaiavând pe nimeni alături, Dave îşi uneşte forţele cu echipa Justiţie Eternă, condusă de un fost mafiot pocăit, pe nume colonelul Stars and Stripes.
Chiar când eroii amatori încep să se facă remarcaţi pe stradă, cel mai mare ticălos din lume, The Motherfucker, îşi adună propria gaşcă de superdiabolici şi ticluieşte un plan ca să-i facă pe Kick-Ass şi pe Hit Girl să plătească pentru ce i-au făcut tatălui său. Dar planul său are o fisură: dacă te pui cu un membru al echipei Justiţie Eternă, ţi-i pui pe toţi în cap…

No links available
No downloads available

3 comentarii

  • Salutare, guest
  • Urat final ce i drept, dar filmul per total a fost super. Poate in viitor voi gasii si filmul Free guy pe acest site! 
  • partea asta e mai slaba ca prima, se vede... chiar si Chloe nu o sa mai joaca rolul lui Hit-Girl daca o sa fie un Kick-Ass 3 doar pentru Kick-Ass 2... destul de slabtotusi, daca o sa fie, astept o a-3 a parte cu placere.

Filme Asemanatoare