Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Killbird

Killbird

Killbird    

PG-13 85 min

5.2
IMDB: 5.2/10 608 voturi

Genul: MisterThriller

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

Când mașina unei tinere se strică, în Oregon, ea se află la mila unui teoretician al conspirației paranoice, care presupune că ea este agent guvernamental.

No links available
No downloads available

6 comentarii

  • Salutare, guest
  • Aveati telefonul cu sistem Android incarcat cand ati mers la culcare si cand v-ati trezit aveati bateria descarcata? TUTUROR li s-a intamplat asta! Ati vazut ce s-a accesat in timp ce dormeati? Ati vazut cine A FACUT ASTA? ... Se scceseaza "modinginer"  si se descarca harta EXACTA a locatiilor in care ati fost ( locatia nu se poate dezactiva in mod real, chiar daca o faceti), se descarca agenda,  lista convorbirilor telefonice si a mesajelor, e-mail,calendar. Cine o face??? GOOGLE !!! Doar ei dispun de codul sursa necesar, nu CIA, nu NSA...doar ei.
  • Realitatea este mult  mai dura. Spionajul adevarat este facut de catre Google, Facebook si Youtube... Google a furat secrete de la toate tarile si le-a vandut companiilor americane ( cateva sunt deja documentate). Facebook si a sa Inteligenta Artificiala a facut mii de victime in Asia incitand la ura si radicalizare.Cand intrati pe Google, CITITI datele pe care sunteti OBLIGATI sa le cedati!!! Toate acestea RAPORTEAZA si se supun intereselor militare , politice si economice ale US. 5 G-ul dezvoltat de Huawey era impenetrabil la triangulare si interceptare din partea US si de aceea a fost interzis, firma pierzand o gramada de contracte , tarile fiind DIRECT AMENINTATE cu represaliimilitare US.FIR...esti prea prost pentru secolul asta!

Filme Asemanatoare