Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Let’s Kill Ward’s Wife

Let’s Kill Ward’s Wife

Let's Kill Ward's Wife    

PG-13 82 min ComedieCrimă

5.4
IMDB: 5.4/10 3,851 voturi

, , ,

Limba:

Subtitrare:

Everyone hates Ward’s wife and wants her dead, Ward (Donald Faison) most of all. But when his friends’ murderous fantasies turn into an (accidental) reality, they have to deal with a whole new set of problems — like how to dispose of the body and still make their 3 p.m. tee time. Scott Foley’s directorial debut, also starring Foley, Patrick Wilson, Amy Acker, and Nicolette Sheridan, is a blackly comic caper about helping a friend out of a bad relationship by any means necessary.

No links available
No downloads available

2 comentarii

  • Salutare, guest
  • Nota tehnica: pe Netu se blochează la minutul 2 . Cel mai bine este pe Mixdrop. Comedia este mișto: 4 prieteni, unul este căsătorit cu o tâmpita pe care o ura nu numai el ci și prietenii lui, soțiile acestora și vecinul - polițist de cartier. Unul dintre prieteni o omora din accident, dar se pare ca gestul lui a fost apreciat de tot grupul. Ba mai mult, viata tuturor se întoarce la normalitate in momentul in care toți se confruntau cu probleme de cuplu.
    • Admin
      Multumim de raport. O sa fie re-uploadat pe aceasta sursa si se pare ca si pe Jetload este o problema. O sa fie re-uploadat si acolo.

Filme Asemanatoare