Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Lucy

Lucy

Lucy    

R 89 min AcţiuneSFThriller

6.4
IMDB: 6.4/10 303,691 voturi

, , , ,

Limba:

Subtitrare:

Începând cu NIKITA  și LEON, și până la AL CINCILEA ELEMENT, scenaristul și regizorul Luc Besson a creat unele din cele mai dure și mai memorabile eroine de acțiune din istoria cinematografului.
Acum, Besson ne-o prezintă pe Scarlett Johansson în LUCY, un thriller de acțiune despre o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă care se întoarce împotriva celor care au răpit-o și care o transformă într-o mașinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înțelegere omenească.
Alături de Scarlett Johansson îl găsim pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar. Filmul e produs de Virginie Besson-Silla, pentru EuropaCorp.

No links available
No downloads available

14 comentarii

  • Salutare, guest
  • CERCETEAZA TU, DAVID BERLISKI ITI EXPLICA DE MINCIUNA PROMOVATA DE DARWINISTI, NU EXISTA EVOLUTIE, DOAR ADAPTARE, NASA NU A REUSIT SI RESTUL NU AU UN FILM CU PAMANT CUM SE INVARTE, EXPERIMENTUL CAVENDRISH NU POTE FI REPLICAT, DOAR O "POZA" FACUTA A PAMANTULUI DIN SPATIU .Miliarde si miliarde de teorii o sa nascoceasca omul, aveti grija ca daca e demostrat printr-o formul nu este REALITATE. STIINTA A DEVENIT CEVA MAI MARE DOCMA, MAI CEVA CA RELIGIA.
  • Excelent! Un SF făcut pe o idee originala si revoluționara. Omul, la stadiul de dezvoltare la care se afla acum, folosește doar 10% din capacitatea creierului. Ce s-ar întâmpla dacă s-ar dubla capacitatea? Dar dacă ar ajunge la 100%? 
  • Uitasem cat e de bun filmul, l-am vazut mai demult. E super interesanta ideea, realizarea e buna (deh, Luc Besson), insa mesajul este cumva ila frontiera dntre aroganta stiintei si religie. Se mentioneaza de cateva ori ca viata ne-a fost data acum 1 milion de ani, cu toate acestea un om care evolueaza pentru a ajunge sa utilizeze la 100% propriul creier devine Dumnezeu. Si-e suficient siesi si este atoatestiutor, poate manipula materia si chiar timpul. Ideea este super si filmul te lasa cu o senzatie de speranta nemaipomenita! 
  • Un film nemaipomenit, combinația dintre film și documentar fiind extraordinar de bine realizată prezentându-ne astfel o posibilă variantă a capacităților pe care o ființă umană le-ar putea atinge prin utilizarea integrală a creierului său.Nu cred ca ar fi putut gasi o actriță mai potrivită decât Scarlett Johanson pentru rolul de "Lucy" , prima femeie, de fapt, primul om care a experimentat în totalitate potențialul uman :))
    • IN SOMN CREIERUL UMAN EXPLODEAZA IN ACTIVITATE, CA ARTIFICIILE SE APRINDE RETEAU NEURONALA,  Desene animate,o combinatie sa iti faca tie creierul varza cu toate tampeniile de teorii "demostrate" prin formule, fara nici cea mai mica dovada fizica darwinismul tot repetat in film. Doar ca e posibil sa fi fost asa. Esti prea mic si nu vezi tot puzzelul, ai si tu cateva piese. Adevarul e acoperit de multa minciuna.Basca esti dizident cognitiv 100% Mih_
  • Ce smecher film , sa poti vedea la final teoria multiversului si chiar bigbang-ul numai pe documentare mai vezi asa ceva ; Finalul la 100 % merita vazut de cateva ori

Filme Asemanatoare