Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
Loading...
Loading...
HD Lucy

Lucy

Lucy    

R 89 min AcţiuneSFThriller

6.4
IMDB: 6.4/10 303,691 voturi

, , , ,

France, USA

Subtitrare:

Începând cu NIKITA  și LEON, și până la AL CINCILEA ELEMENT, scenaristul și regizorul Luc Besson a creat unele din cele mai dure și mai memorabile eroine de acțiune din istoria cinematografului.
Acum, Besson ne-o prezintă pe Scarlett Johansson în LUCY, un thriller de acțiune despre o femeie care e prinsă accidental într-o afacere periculoasă care se întoarce împotriva celor care au răpit-o și care o transformă într-o mașinărie de luptă nemiloasă, evoluată dincolo de puterea de înțelegere omenească.
Alături de Scarlett Johansson îl găsim pe legendarul Morgan Freeman, laureat cu Oscar. Filmul e produs de Virginie Besson-Silla, pentru EuropaCorp.

No links available
No downloads available

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • Uitasem cat e de bun filmul, l-am vazut mai demult. E super interesanta ideea, realizarea e buna (deh, Luc Besson), insa mesajul este cumva ila frontiera dntre aroganta stiintei si religie. Se mentioneaza de cateva ori ca viata ne-a fost data acum 1 milion de ani, cu toate acestea un om care evolueaza pentru a ajunge sa utilizeze la 100% propriul creier devine Dumnezeu. Si-e suficient siesi si este atoatestiutor, poate manipula materia si chiar timpul. Ideea este super si filmul te lasa cu o senzatie de speranta nemaipomenita! 
  • Un film nemaipomenit, combinația dintre film și documentar fiind extraordinar de bine realizată prezentându-ne astfel o posibilă variantă a capacităților pe care o ființă umană le-ar putea atinge prin utilizarea integrală a creierului său.Nu cred ca ar fi putut gasi o actriță mai potrivită decât Scarlett Johanson pentru rolul de "Lucy" , prima femeie, de fapt, primul om care a experimentat în totalitate potențialul uman :))
  • Ce smecher film , sa poti vedea la final teoria multiversului si chiar bigbang-ul numai pe documentare mai vezi asa ceva ; Finalul la 100 % merita vazut de cateva ori

Filme Asemanatoare