Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Mary Poppins

Mary Poppins

Mary Poppins    

G 139 min

7.8
IMDB: 7.8/10 140,620 voturi

Genul: ComedieFamilieFantastic

Subgen:

Limba:

Subtitrare:

Supercalifragilistic. Acesta este probabil cel mai faimos cuvânt din istoria filmului care nu este de găsit în niciun dicționar al vreunei limbi din lume. El aparține lui Mary Popins, cea mai simpatică guvernantă care a existat vreodată. Interpretată superb de Julie Andrews, recompensată cu un Oscar pentru această prestație, Mary Poppins, dădaca magică închipuită de P.L. Travers, avea să se transforme în fenomen cinematografic. Filmul omonim avea sa devină sub bagheta echipei de la Disney unul dintre cele dintre cele mai frumoase musical-uri din toate timpurile.

No links available
No downloads available

5 comentarii

  • Salutare, guest
  • Puteți urca și varianta dublată a acestui film? Știu că există, a fost și pe torrent la un moment dat, am avut-o dar am rămas fără ea și n-o mai găsesc niciunde.
    • Admin
      Varianta dublata in limba romana nu o gasim pe nicaieri si daca ar fi fost , noi ca site preferam intotdeauna varianta originala a filmului. Ne-am fi gandit doar in cazul in care unul din playere ar fi suportat dual audio , dar din pacate nu suporta niciun player acest lucru.
  • aveam 4 ani si jumatate cand s-a facut acest film...si abia acum l-am vizionat, rusine pentru mine, a fost super si realizata deosebit pentru acele timpuri...intradevar supercalifragilistic...spune totul

Filme Asemanatoare