Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Mercury 13

Mercury 13

Mercury 13    

PG-13 78 min

6.5
IMDB: 6.5/10 400 voturi

Genul: Documentar

Subgen: ,

Limba:

Subtitrare:

În 1961, după ce au trecut prin multe teste riguroase, un grup de femei-pilot trebuie să se dea la o parte pentru că doar bărbații vor fi selectați pentru zborul spațial.

No links available
No downloads available

4 comentarii

  • Salutare, guest
  • bun documentar si impresionant. partea proasta e ca in ziua de azi se exagereaza cu promovarea pe criterii care nu tin deloc de merite. vrem sa avem prima femeie astronaut, ok, daca te pricepi si ai talent.dar deja se exagereaza cu primul negru judecator sau cu primul pilot homosexual sau cu primul presedinte lgbt etc etc.promovarea ar trebui sa se faca pe criterii de pregatire, meriti sa fii pilot, atunci devino pilot, dar nu sa fii facut astronaut sau orice altceva doar pentru ca esti negru, tigan, imigrant homosexual sau femeie non-binara musulmana.
  • 55.00 e clar de ce cochran s-a opus includerii femeilor in programul spatial: pentru ca ea fuisese respinsa la testele de la clinica si s-a gandit ca daca ea nu va fi prima femeie astronaut, atunci nici alte femei sa nu aiba ocazia asta.
  • 9.33 ma indoiesc ca un pilot poate spune turnului de control: aterizez pe ce pista vreau eu. sunt convins ca aia ar fi ultima lui aterizare si ca va mai urca in avioane pe viitor doar ca pasager,.
  • descrierea filmului e aiurea. femeile astea nu au avut niciodata pregatire de astronaut si nu au lucrat pentru nasa, mai mult, nu s-au intalnit niciodata ca grup. ele au facut parte dintr-un program privat de prin anii 60 si au trecut acelasi teste ca astronautii nasa.dar ele nu s-au pregatit pentru misiuni spatiale, nu lucrau in domeniu si nu s-a pus niciodata problema sa fie trimise in spatiu. e ca si cum eu joc fotbal pe cont propriu, am rezultate comparabile cu ale fotbalistilor profesionisti si as avea pretentia sa fiu inclus in vreo echipa din liga angliei.

Filme Asemanatoare