Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Michael Clayton

Michael Clayton

Michael Clayton    

R 119 min CrimăDramăMister

7.3
IMDB: 7.3/10 131,627 voturi

, , ,

USA

Subtitrare:

Michael Clayton se ocupa de toate treburile murdare de la o companie de avocatura din New York. Gaseste gauri in legislatie si aranjeaza tot felul de facilitati pentru clienti mai mult decat suspecti. In momentul in care unul din colegii sai „reparatori” se hotaraste sa se intoarca impotriva unui client, Michael e prins in mijlocul unei conspiratii ce nu poate sa aduca nimic bun pentru el. Odata un procuror de succes, in momentul desfasurarii actiunii Clayton este un om doborat de numerosele probleme din ultima vreme dintre care putem sa amintim recentul divort, o afacere esuata si o datorie imensa.
Tot datorita acestor greutati, la care se adauga devotamentul fata de liderul companiei, el ramane legat de firma la care lucreaza. Iar in momentul in care apare scandalul va fi nevoit sa aleaga intre propria constiinta si prietenia ce-l leaga de seful sau.

No links available
No downloads available

Un comentariu

  • Salutare, guest
  • Foarte interesant. Despre preluarea unei mici firme de avocatura de către un holding cu ramificații in industria chimica, farmaceutica și bineînțeles ei înșiși deținători ai unei divizii de avocatura cu reprezentare in 62 de tari. Unul din avocații firmei mici afla ca divizia chimica a holdingului a făcut un produs dăunător. Pentru a nu împiedica tranzacția de preluare, holdingul îl lichidează. Tranzacția totuși nu are loc deoarece M. Clayton, afla despre ceea ce a descoperit colegul de birou și prietenul lui ucis, și reușește el sa dejoace planurile holdingului. 

Filme Asemanatoare