Ramai conectat
Parola va fi trimisa pe adresa de email
Introduce numele tau de utilizator sau adresa de email.O sa primesti un link unde sa-ti activezi noua parola.
Anuleaza
Filme si Seriale Online HD (FSOnline)
HD Mignonnes (Cuties)

Mignonnes (Cuties)

Mignonnes    

PG-13 96 min ComedieDramă

1.3
IMDB: 1.3/10 1,307 voturi

Limba:

Subtitrare:

La 11 ani, Amy este tot mai fascinată de o trupă de dansatoare nonconformiste și începe să se răzvrătească împotriva tradițiilor familiei ei conservatoare.

No links available
No downloads available

9 comentarii

  • Salutare, guest
  • Filmul acesta este probabil unul dintre cele mai bune realizate in Europa (Franta) si ma astept sa obtina cel putin un premiul la Premiile Academiei Europene de Film.
  • Mnuuuuu, inteleg mesajul de eliberare, dar dc trebuie sa se intimple cu fette de 11 ani care fac twerking oe jumatate dezbracate? O trupa de hip hop ar fi avut acelasi mesaj, mai putin partea de pedofilie
  • Excelent! ...pentru cine cunoaste realitatea tarilor majoritar musulmane din Africa, Nu toate...dar...Mauritania, Somalia , Sudan, Senegal, Djibuti,Mali...Sierra Leone(brrrr!). La prima vedere, nu este ceva pentru copii de 11 ani, adica..."Pappi chulo, viitorul tau e roz!!!! ", dar reprezinta o razvratire impotriva tiraniei barbatului musulman si a Legii Lui.Sharia a fost inventata de barbatii slabi pentru a avea putere asupra femeilor tari( sa ma pupe-n c...r musulmanii de carton!, Aferim musulmanilor ADEVARATI!).

Filme Asemanatoare